2009. augusztus 11., kedd

Amire érdemes várni

Intercom hírek
Jöjjön néhány csábító, friss infó Hollywoodból!
Jó étvágyat, Julia!

Film és főzés nem idegenek egymástól, e két örömforrás gyakran találkozik – Hollywoodban sokáig Peter Falk volt a magyar konyha legnagyobb pártfogója: régebben, amikor a barátait otthonában látta vendégül, jó néhányszor saját készítésű paprikás csirkével kedveskedett nekik.

A Julie& Julia – Két nő egy recept (Julie & Julia, hazai bemutató: október 15.) című vígjátékban igazi színésznagyságok főznek: Meryl Streep és Amy Adams is fehér kötényt ölt, és ennek kapcsán a filmfővárosban egyre többet beszélnek az ételekről: Nora Ephron új rendezésének jó hangulatú New York-i premierjén pedig legalább annyi szó volt kulináris, mint vizuális örömökről.

A Meryl Streep szakácstanítványát alakító Amy Adams – a hazai konyhaművészet nagyobb dicsőségére – azt nyilatkozta, hogy az ő fő műsorszáma otthon a gulyásfőzés. – Én inkább enni szeretek, mint főzni – vallotta be a már két Oscarra jelölt ifjú színésznő. – Az én konyhai tehetségem inkább az, hogy ki tudok hozni egy normális ételt abból, ami épp van otthon. Valami gulyás-szerűség végül mindig összejön.


Valentine-napi névsorolvasás



Készül az a film, amelynek főcíme talán hosszabb lesz, mint maga a történet. A New Line stúdió sosem látott sztárparádéval szeretné emlékezetessé tenni a jövő évi Valentin-napot.

Készül az a film, amelynek főcíme talán hosszabb lesz, mint maga a történet. A New Line stúdió sosem látott sztárparádéval szeretné emlékezetessé tenni a jövő évi Valentin-napot. Filmjük, mely az egyszerűség kedvéért a Valentin-nap (Valentine’s Day, hazai bemutató: 2010. február 11.) címet kapta, Los Angeles-i párok és szinglik szerelmi életének fordulópontjait mutatja be, melyekre természetesen a szerelmesek nagy napján kerül sor. Ennyi sztár egész biztosan még nem játszott együtt. A női oldalt Jessica Biel, Anne Hathaway, Jessica Alba, Julia Roberts, Jennifer Garner, Shirley MacLaine, Queen Latifah és Emma Roberts erősíti, míg a szerelmes férfiakat Bradley Cooper, Ashton Kutcher, Patrick Dempsey, Hector Elizondo, Jamie Foxx és Carter Jenkins képviseli. Az egymást keresztező szerelmi történeteket a romantikus vígjáték nem kisebb szakembere, mint Garry Marshall (többek közt a Micsoda nő! és a Neveletlen hercegnő rendezője) fogja össze. A producerek nemrég azt nyilatkozták, hogy sztárétvágyuk csak egyre nő, és még nem zárták le a szerződtetéseket: még újabb hírességeket akarnak kamerájuk elé csábítani.




0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Template by:
Free Blog Templates