2009. augusztus 23., vasárnap

Amire még érdemes várni

Összeszedtem a közeljövő ígéretes alkotásait, amikért akár moziba is elmennék!

Robin Hood
2010. májusában jön hazánkba Russel Crowe és Cate Blanchett főszereplésével. Izgi kalandfilmnek ígérkezik.

Sherlock Holmes
Amerikában novemberben mutatják be, magyar premierről még nincs hír. Mindenesetre Robert Downey Jr. mint Sherlock és Jude Law mint Watson páros egy jó kis krimi sztorival, nomeg Guy Ritchie rendezésével fűszerezve nem lehet olyan rossz.

The Imaginarium of Doctor Parnassus
Ennek még a magyar címe sincs meg, és azt a lehetőséget kizárhatjuk, hogy így maradjon. USA premier karácsonykor lesz. A főszereplők miatt ez egy kötelező alkotás, bármiről is szóljon :) Heath Ledger, Jude Law, Colin Farrell, Johnny Depp.




Alkonyat – Újhold
November 20-án jön az Alkonyat második epizódja. Bár a könyvet nem olvastam, az első részt nagyon szeretettem és alig várom a folytatást. A harmadik, aztán a negyedik könyv is vár a megfilmesítésre, jelenlegi elképzelések szerint minden évben egy új részt forgatnak le.

A csúf igazság
Katherine Heigl és Gerard Butler romantikus komédiája sztem még idén a mozikban. Nekem ennyi elég ajánlásnak!


Szex és New York 2.
Jó hírrel szolgálhatok a sorozat rajongóinak, hiszen 2010. május 28-án folytatódnak a mozivásznon a négy barátnő kalandjai.


Sikoly 4.
A horror rajongóknak itt a nagysikerű trilógia folytatása 2010. októberben. Nevekről még nem sokat tudni, Courtney Cox és David Arquette biztosnak tűnik, és talán a harmadik részt túlélt Patrick Dempsey is esélyes.

Alice csodaországban
A nagyszerű Tim Burton Johnny Depp nevű kebelbarátjával, Helena Bonham Carter nevű feleségével és Anne Hathaway-jel, Martin Sheennel nomeg Alan Rickmannal karöltve mutatják be a mesés produkciót 2010. március 4-én hazánkban.


New York, szeretlek!
A Párizs, szeretlek! nagy sikerén felbuzdulva itt a folytatás, amely ezúttal New York sok arcát mutatja be több mint tíz kb. negyed órás kisfilm-fűzérrel. A filmben feltűnik többek között: Kevin Bacon, Orlando Bloom, Hayden Christensen, Julie Christie, Bradley Cooper, Robin Wright-Penn, Natalie Portman, Ethan Hawke, Andy Garcia, Christina Ricci…Bizonyos filmfesztiválokon már bemutatatták, az USA-ban hivatalosan októbertől jön. Arról suttognak, hogy lehet, hogy nálunk csak DVD-n fogják kiadni.

Nine
2009. novemberben USA-ban mutatják be ezt a musicalt a Chicago rendezőjétől, és olyan nevekkel a főszerepben, mint Daniel Day-Lewis, Nicole Kidman, Penelope Cruz, Kate Hudson, Sophia Loren, Judi Dench, Marion Cotillard. A forgatókönyvíró pedig a tavaly elhunyt Anthony Minghella, aki olyan filmeket rendezett korábban, mint a Hideghegy, A tehetséges Mr. Ripley vagy Az angol beteg.

Harry Potter és a halál ereklyéi 1-2
A hetedik Harry Potter könyvet két filmben készítik el, az első rész 2010. novemberében, a második 2011 júliusában kerül a mozikba.

A hobbit
2011. decemberében jön A hobbit című könyv filmváltozata Zsákos Bilbóról, A Gyűrűk ura rajongók nagy örömére. Most mégcsak híresztelésekkel van tele a sajtó: Andy Serkis, Ian McKellen, Hugo Weaving és James McAvoy neve merült fel, mint lehetséges szereplők. A film rendezőjének pedig nem Peter Jackson (mert ő a forgatókönyvíró), hanem Guillermo del Toro esélyes.

Pókember 4.
Képregény rajongók örülhetnek, főleg a Pókemberesek, mivel 2011-ben jön a folytatás. Rendező maradt Sam Raimi, akárcsak a két főhős: Kirsten Dunst és Tobey Maguire.

Men in Black 3.
A sötét zsaruk is visszatérnek 2011-ben. A jól bevált recept alapján Will Smith és Tommy Lee Jones fogja megmenteni a Földet az űrbeli betolakodóktól.

Karib-tenger kalózai 4
Bemutatót még nem tűzték ki, annyi bizonyos, hogy 2010. márciusában kezdődik a forgatás. Arról pletykálnak, hogy Keira Knightley-nak elege lett és kiszállt a produkcióból, Orlando Bloomot pedig az új rész elején „meghalasztják”. Mindesetre Johnny Depp elvállalta.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Holistic family health cuts across your everyday life.
"Where is Washington taking us in, now, this new commitment of action. Composed of brief euphoria followed by deep despair, it is probably the most important part of the play for Juliet.

Also visit my homepage: minion rush free tokens

Megjegyzés küldése

Template by:
Free Blog Templates