2010. május 31., hétfő

A hónap képei

Mi a közös Polyák Lillában, Janza Katában, Jude Law-ban és a két Robertben (Pattinson és Downey Jr.)? Hát annyi, hogy mindannyian helyet kapnak a hónap képei bejegyzésben - amiből nem feltétlenül lesz rendszer, de most nem akartam külön-külön postokat nekik, hanem egy kalap alá vettem mindegyiket, amit érdekesnek találtam. Jöjjenek is!



Polyák Lilla és Janza Kata szolidarít

A képek a Rebecca premierje környékén készülhettek, a felirat pedig Mrs. Danverseknek szól. Ugyanis mindketten ugyanazt a szerepet játsszák és amint látszik, nincs rivalizálás, egyik sem gondolja, hogy jobb lenne mint a másik. Mindössze egyik este Lilla bújik Mrs. Danvers bőrbe, másik este Kató - ebben áll a különbség, semmi másban.


Jude Law és Robert Downey Jr. formában

A Sherlock Holmes premiereken készült képek tanulsága alapján nem tűnik kacsának az a hír, miszerint a két színész nemcsak a filmben alakít barátot, a valóságban is kedvelik egymás társaságát.


Robert Pattinson becsajozott
Tudva lévő, hogy Kristen Stewart barátjáról van szó, ám egy fotózás erejéig mindenki kedvenc Robertje igen lenge öltözetű hölgyek társaságában feszített. Arról már nem szól a fáma, hogy a hölgy mit szólt hozzá - azt pedig el tudjuk képzelni, Robert mennyire élvezhette. :P


Remember me képek
Egy kis ráadás a filmhez és ugye Robertből amúgy sem elég. :D

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Template by:
Free Blog Templates