2010. május 27., csütörtök

Hugh Jackman és a Lipton Ice Tea

A Singing in a rain után újabb időjáráshoz kapcsolódó dolgot ajánlok mindenki figyelmébe ;)



Már egy korábbi bejegyzésben is hírt adtunk a blogban, hogy mindenki kedvenc Hugh Jackmanje a Lipton arca lett. Már egy ideje a magyar csatornák is sugározzák a reklám fenti verzióját - a másik itt megtekinthető. Szerintem előbbi sikerült jobban, még akkor is ha a tévében csak rövidített verzióját láthatjuk. Szóval, mi is ebben a nagy szám? Komolyan mondom, ennyire jól sikerült reklámkampányt régen pipáltam, ugyanis minap szerettem volna venni - már csak kedvenc Farkasom miatt is, de tényleg szomjas is voltam :P - egy Lipton Ice Tea-t: négy kisebb/nagyobb bolt esett utamba, de egyikben se kaptam ilyet! Pedig korábban szokott lenni. Azért is furcsállom a dolgot, mert őszintén szólva tv-ben eddig mindössze kétszer volt szerencsém látni - de az is lehet, hogy csak én tévézek keveset, mivel Barátok közt, Poirot és Csináljuk a fesztivált-on kívül ritkán rongálom vele a szemem vagy építem le az agysejtjeimet. :)

Szóval, Hugh Jackman és a Lipton. Számomra ez tökéletes párosítás: egyik kedvenc színészem és a számomra legfinomabb üdítő ötvözése. A reklám meg nagyon ütős lett: Hugh kedvére táncolhat és bohóckodhat egy végletekig bugyuta, ámde fülbemászó zenére - és a helyszín meg az őt körülvevő emberek is elég egzotikusak, látványosak. Egy szóval: imádnivaló - már a reklámtól felpörög az ember, na és mi lesz még ha Liptont is iszik mellé! Ritkán kedvelek meg reklámokat és ha nem Hugh Jackman lenne ebben, talán nem is szeretném. De ő abszolút telitalálat volt: minden barátnőm imádja (őt is meg a reklámot is) - pasik pedig fogják a fejüket, hogy már megint mi ez (sztem csak a féltékenység beszél belőlük :P).

Már alig várom, hogy musicalfőszerepet kapjon egy hollywoodi produkcióban: lennének ötleteim melyik darabokat lehetne megfilmesíteni és minek a főszerepére szerződtetném Mr. Jackmant. ;) Például amikor olvastam A Manderlay-ház asszonyát november táján, akkor Maxim de Winter kb. az ő alakjában jelent meg előttem - a színházi élmények után meg pláne el tudnám képzelni, ahogy énekli a Jégmosolyt. De pl. a Wildhorn-féle Rudolfként is előttem van, milyen csinos lenne poroszkék egyenruhában. Vagy, ha a fenti reklámból meg az Oscar-gálás dolgaiból indulunk ki, akkor biztos örülne egy Broadway musicalnek - nem ilyen drámai főszerepeknek amiket előbb említettem. Ebben a kategóriában isteni Vernon Gersch lehetne az Édeskettes hármasban-ból: ott aztán bohóckodhatna, táncolhatna és énekelhetne.

Úgy érzem, mintha kicsit nagyon elkalandoztam volna Hugh Jackman és a Lipton reklám témakörétől. Tehát, a fenti videó tanulsága szerint ha ilyet iszol, felpörögsz. Hát, mit mondjak, van benne valami. Vagyis gondolom! :D Ugyanis, mivel nem jutottam bolti áruhoz, így saját kezembe vettem az irányítást: főztem egy kancsó, filteres Lipton Earl Grey teát, teletöltöttem egy fél literes műanyag üveget, amit bevágtam a fagyasztóba háromnegyed órára: és voliá kész a Lipton Ice Tea-m. :D Rendkívül üdítő volt ebben a mai harminc fokos kánikulában és ha nem is pattantam tőle táncra, de mindenképpen aktívabb voltam a megszokottnál és jobban tudtam koncentrálni. Úgyhogy már tudom, mi lesz a nyári táskáim kötelező felszerelése a napszemüvegen és a naptejen kívül! :D

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ow-wow! Szupcsi reklám a javából :PPPPP

Névtelen írta...

Csak egy 3D-s kép hiányzik a Lipton palackokról, amin ez az isten ropja XDD

Megjegyzés küldése

Template by:
Free Blog Templates