2013. február 22., péntek

Egy ágyban hírességekkel

Az álmoknak mindig is nagy jelentőséget kell tulajdonítani, sosem szabad lebecsülni őket. Ráadásul álmában az ember akármit megtehet - büntetlenül. Vannak jó álmok és rossz álmok, van amikor hál istennek sikerül belőlük felébredni, azonban van olyan is, amikor viszont sajnos. Nos, e bejegyzésben összegyűjtöttem négy olyan éjszakai kalandomat, amelyek viccesek, szexisek és ismert emberekhez fűződnek. :D Kinek van ilyen a tarsolyában? :)


1. Hugh Grant


E bejegyzés apropóját az adta, hogy múlt éjszaka Hugh Granttal randiztam. Nem igazán értettem a dolgot, mivel ő sosem tartozott az abszolút favoritjaim közé, bár mindig is kedveltem. Találkánk Velencében zajlott és andalogva sétáltunk a lagúnák labirintusában - ráadásul még azt is képes volt beadni nekem (illetve saját szememmel is láttam), hogy a velencei csatornahálózat igenis népszerű lakhely a krokodilok számára.


2. Daniel Craig


Daniel Craig-es álmomat megértem, mert szerintem sármos, fejtől lefelé pedig szinte tökéletes. A részletekbe ezúttal nem mennék bele, csak annyit, hogy közös konyhánkban töltöttünk egy estét és gondolatébresztőként bemásolnék egy idézetet, amely egyik kedvenc könyvem, Carole Matthews: A Csokoládéimádók Klubja című alkotásban olvastam. "Nem tehetett róla, de minden egyes pillanatban a szexre kellett gondolnia. Ha elaludt, akkor pedig minden pillanatban ezzel álmodott. Múlt éjjel álmában Daniel Craig olvadó csokoládéfagylaltot csorgatott a testére – pedig Daniel Craig nem is tartozott a kedvenc színészei közé." Valami ilyesmit kell elképzelni... :)


3. Berényi Attila (aka Domokos László)


A Barátok közt Berényi Attilája eddig kétszer is megjelent álmaimban - pedig a sorozatban mindig is csak abba a kategóriába soroltam, hogy "annyira nem rossz". Első találkozásunkkor kiderült, hogy ő lett az új háziorvosunk és a rendelőben irultam-pirultam mikor félmeztelenre kellett vetkőznöm, majd igazi szakértelemmel átvizsgált... :) Második találkozásunkkor is én voltam az, aki úgymond meztelenkedett, együtt utaztunk egy hajó kabinjában, rajtam egy köntös volt, ami alatt semmit nem viseltem és érezhetően egy pár voltunk - majd elvitt egy gyertyafényes vacsorára, amin szintén csak azt a köntös viseltem és többször említette, hogy bárcsak az se lenne rajtam... :D


4. Talán Attila



Na ő az, akin nem lepődöm meg, hogy álmaimban is szerepelt... :D Viszont a közös élményünk az előzőekhez képest kevésbé szexi: a koncertjén tomboltam az első sorban és a csúcspont az volt, amikor a közönség közé hajította átizzadt bőrdzsekijét és én kaptam el! Álmom hátralévő részében végig azt ölelgettem, még akkor is, amikor imádatom tárgya meghívott egy italra és beszélgettünk.


5. Hugh Jackman




Találkozásunk elég valóságos helyszínen játszódott: szülővárosomban egy fesztivál alkalmával érkezett, épp filmet forgatott. Valahogy a kulisszák mögé keveredtem, nálam volt a kutyám és a macskám és ez odavonzotta Hugh-t. Beszélgettünk mindenféléről, kikérdeztem töviről hegyire a szerepeiről és nagyon jót beszélgettünk, egyszer megfogta a kezemet. Majd jött érte az ügynöke és még elbúcsúzni sem tudtunk. Érdekes álom volt, mert majd elhaltam tőle és óriási hatást gyakorolt rám ez a csevej.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Template by:
Free Blog Templates