2013. február 19., kedd


Tegnap este miután kitettem az előző postot, majd lefeküdtem aludni, büszkeséggel gondoltam vissza erre az alkotásomra, milyen jól összeszedtem. Majd, mint derült égből villámcsapás, beugrott: "basszus, Bálint kimaradt! Úgyhogy jöjjön a Fiúk a tehetségkutatókból toplistám különdíjasa!

Különdíj - Gájer Bálint

Bálint tényleg kilóg a tegnapi listáról egy kicsit. Egyrészt azért, mert ő az első olyan ember, akit személyesen is ismerek és tehetségkutatóban szerepel. Végül is nem kell olyan nagy dologra gondolni, egy kedves barátomnak az ismerőse és bemutattak minket egymásnak, párszor együtt buliztunk, látásból ismerjük egymást. De akkor is, nagyon büszke voltam rá a Voice adásait nézve, hogy végre valaki, akit ismerek, benne van a tévében! :D Összességében elég lesújtó véleményem van magáról a Voice-ról és eldöntöttem már az elején: addig nézem, amíg Bálint is benne van. És mit ad isten, a döntőig jutott és második lett... :)



Bálintról tudtam korábban is, hogy a swing nagymestere - ami nálam hangulatfüggő, hogy mennyire jön be. Viszont amikor a fenti dalt, a Skyfallt énekelte, szinte leesett az állam! Egyrészt azért, mert Adele számait különösen nehéz jól elénekelni, másrészt kifejezettem imádom ezt a dalt - akárcsak magát a filmet, aminek a betétdala. :) És szerintem baromi jól csinálta, egyszerűen imádtam. Ami még hatott rám a műsorban, az a következő duettje Caramellel:



Szerintem méltó partnere Caramelnek, sőt... A döntőben mindent összevéve ez az előadás tetszett a legjobban, annyira profi volt. Talán nemcsak az elfogultság mondatja velem, hogy neki kellett volna megnyernie a Voice-t.
Amúgy Bálintról még annyit, hogy Mérleg, 1980. október 10-én született - én is az vagyok, így eleve szimpi. Illetve a Facebook-on is követem és 1-2 képen, amit feltölt magáról, néha a volt barátom ugrik be, annyira hasonlít rá... :D Ezek miatt is adom neki a különdíjat. :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Template by:
Free Blog Templates