2013. február 18., hétfő

Fiúk a tehetségkutatókból

Kicsit arra emlékeztet ez a cím, hogy "Fiúk a klubból"... :D De itt nem erről van szó. Rangsorolnám, pontosabban összeállítanék egy Top 3-at azokról az úriemberekről, akiket szimpatikusnak találtam az elmúlt egy év tehetségkutatóiban - mi több, még szurkoltam is nekik és megdobogtatták a szívemet! :)

3. helyezett - Pál Dénes



Őt a Voice-ból ismerhetjük, amit meg is nyert. Szerintem nagyon szép és egyedi a hangja. Ezzel a produkciójával lopta be magát a szívembe - és igazából ezóta sem tudta számomra felülmúlni semmivel. Arra pedig nem is térnék ki, hogy esztétikai szempontból sem utolsó. Azok a szemek... :)

2. helyezett - Szabó Dávid



Mondhatnám, hogy Dávidot az X-Faktorból ismerhetjük - de aki olvasta korábban is a blogomat, tudhatja, hogy pár éve megakadt a szemem rajta az Operettszínházban és minden kritikámban dicsérettel illettem. :) Illetve van is egy kb. 2007-es közös fotóm vele - ez már igazi relikvia lett. :D Szóval mikor megláttam őt az X-Faktorban, nem volt kérdés, hogy neki fogok szurkolni. A negyedik helyig jutott, a fenti produkciója tetszett a legjobban.

1. helyezett - Talán Attila


AWild Worlddel nyert értelmet számomra a legutóbbi Megasztár. Ez a videó igazi villámcsapásként hatott rám. Miután láttam, Talán Attila rajongó lettem. :D Mennyire szexi már ez a srác? És milyen szexin énekel? Fanatizmuson odáig fajult, hogy még klubkoncertre is elmentem és vártam, hogy engem hívjon fel a színpadra. A baj mindössze annyi volt, hogy aznap este nem énekelte el a Wild World-öt... De sebaj, autogramot begyűjtöttem tőle, sőt közös fotó is készült - ráadásul egy nagyon vicces közös élményünk is van, viszont ez maradjon kettőnk titka. :)))
Oh, és azt el is felejtettem mondani a nagy ömlengés közepette, hogy 3. lett a Megasztárban és egyben 2012 férfihangja.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Template by:
Free Blog Templates