2013. május 20., hétfő

Puccparádé Cannes-ban

Jöjjön egy kis válogatás az idei Cannes-i Filmfesztivál szettjeiből. A többnapos rendezvényre természetesen több ruha-összeállítással is készültek a legnagyobb sztárok.


Nicole Kidman

Zsűritagként a többnapos esemény aktív résztvevője volt. Ruhatára figyelmre méltó, szerintem egyszer sem nyúlt mellé.







Emma Watson


A Harry Potter sztárja igazi kis divatdiktátorrá nőtte ki magát. Már a reptéren is nagy érdeklődést váltott ki fehér testhez simuló szettje - majd a fesztiválon viselt ruhái is a beszéd tárgyát képezték.




Carey Mulligan
A fesztivál nyitányaként tündökölt A nagy Gatsby, így annak sztárjai is középpontban voltak. Meglepő módon Carey Mulligan egész vidám volt magához képest.





Rooney Mara
A tetovált lány címszereplője sem vidám oldaláról ismert, csak úgy árad belőle a hidegség. Egyik ruhája sem nyerő, a testszínű sápasztja, a fekete pedig soványítja az amúgy is eléggé zörgő csontú sztárt. Illetve a lenyalt hajával sem vagyok kibékülve.




Jennifer Lawrence
A friss Oscar-díjas színésznő is megmutatta magát a fesztiválon - több szerelésben is. Viszont egyik megjelenése sem igazán rendkívüli -  mi több, a kép tanulsága alapján akár a fekete cucc is tudja vastagítani az ember lábát.




Jessica Biel
Justin Timberlake felesége tündökölt ebben a csodaszép ezüst ruhában.


Eva Longoria
Ellenben Eva Longoria elég ízléstelen volt: tetoválást villantott, illetve egy óvatlan pillanatban fellibbent a szoknyája és a fotósok hada is megörökíthette, hogy nem viselt fehérneműt.



Freida Pinto
A Gettómilliomos egykori sztárja kifinomult ízléséről tett tanúbizonyságot és nála sokkal felkapottabb sztárokat is kenterbe vert öltözködésével.


Audrey Taoutou
"Az a francia elegancia" - e szavakkal illették a mindig csinos színésznőt viseletét.


Marion Cotillard
Itt pedig a másik örökké csinos francia színésznő, ha akarnánk, sem lehetne semmit kifogásolni rajta.


Julianne Moore
Ezen ruháját sok kritika érte. Szerintem az estélyi szabása az "érdekes", a színei még rendben lennének.


Lana Del Rey
Az énekesnő ruháját túlzottan dívásnak ítélték a kritikusok. Szerintem inkább csak olyan, mintha egy antik virágvázát húzott volna magára.


Liv Tyler
A színésznő ruhája kellően tavaszias és vidám - bár talán kicsit lenge egy Cannes-i filmfesztivál mércéjével mérve.


Naomi Watts
Érdekes, hogy sokkal jobban eltalálta most, hogy mit kell felvenni, mint az Oscar-gálán. Ez a virágos szett sokkal elegánsabb, mint Liv Tyleré.


Cindy Crawford
A ruha dekoltázsa nekem túlzás, amúgy szép lenne. Szerintem egy ilyen eseményen nem illik ennyire kihívóan kipakolni a melleket, még akkor sem, ha egy idősödő topmodell kívánja megmutatni, hogy negyven fölött is mennyire formában van.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Template by:
Free Blog Templates