2013. június 7., péntek

Puccparádé Cannes-ban - 2. rész

Előző írásom folytatásaként most már teljes képet kaphatunk az idei cannes-i ruhafelhozatalról. Ismét volt pár melléfogás, akárcsak kiemelkedő darabok.

Nicole Kidman



A színésznő jó szériája tovább folytatódott: akárcsak előzőleg, most is megállapítható, hogy egyszerűen nem tud hibázni...

Marion Cotillard




Az idei fesztivál egyik legnagyobb kaméleonja kétség kívül Marion Cotillard volt: több stílussal kísérletezett, láthattuk szolidabb és kihívóbb, sikkesebb és merészebb összeállításokban - de mindenkor sugárzott belőle az a kifinomult francia elegancia.

Audrey Tautou

Az előző színésznőhöz hasonlóan itt a másik francia hölgy, aki mindig csodásan öltözködik, hiszen tudja mi áll jól neki és mi az, ami megy az alkalomhoz.

Zoe Saldana


Ezen három ruhából az utolsó tetszik valamelyest, bár ennek az a vastag fehér pántja kicsit érthetetlen. Nem támogatom azt, ha valaki ennyire ijesztően csontsovány és ruháival is ezt hangsúlyozza - mint a másik két képen. Zoe-ról mindig egy afrikai éhező képe villan be.

Uma Thurman

Talán ráfoghatjuk, hogy mindkétszer eltalálta - de a sötétkék ruha esetében mindenképpen. A másiknál kicsit furcsa, hogy ennyire fényes és felső részének olyan hatása van, mint egy páncél.

Milla Jovovich

Az előző cikkben is hangsúlyoztam, hogy most nagyon divatosak a virágmintás ruhák. Szerintem Milláé is a jobbak között van, sőt úgyis el tudnám képzelni a fenti dresszt, hogy a vállánál nincs az a fehér rész. A lenti összeállítás még éppen ízlésesen merész, habár megkérdőjelezem, hogy olyan nők is felvegyenek-e mellvillantós ruhát, amiből nincs minek kivillannia...

Kylie Minogue

Kylie is azok közé tartozik, akik ritkán nyúlnak mellé. A fenti ruhája olyan hatást kelt, mintha sokkal magasabb lenne. A lenti pedig szuper aranyos a szandállal együtt és ez a kis kabátka pedig elsőre azt sejteti, hogy egy pasi adta neki zakóját, hogy  ne fázzon... :) De jobban megnézve sztem egy női blézer.

Sharon Stone
Nem lenne rossz, de szerintem a dekoltázs túlzás - a színésznő korát és magát az eseményt tekintve is.

Kirsten Dunst
Túl sokféle és színű a minta a ruhán és a színésznő rettenetesen van kisminkelve, hogy a zsíros hatású csimbókos hajról ne is beszéljünk.

Carey Mulligan és Jessica Biel

Végül összevontam a két színésznőt, mert mindkettejükről ugyanazt tudom elmondani. Az előző összeállításban dicsértem őket (mind közül Jessica ruhája tetszett akkor a legjobban), viszont most mindkettő meglepett - negatív értelemben. Carey ugyanolyan savanyú és merev, mint a szokatlan mosolygós, hosszú hajú képei előtt, Jessica ruhája pedig egyrészt előnytelen (kövéríti), másrészt slampos (nézzétek meg azt a sárga részt, mintha frottírból lenne)... A tanulság pedig egyértelmű: a hiba Justin Timberlake-ben keresendő. :D

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Template by:
Free Blog Templates