2013. július 1., hétfő

Farkas - filmajánló

A népszerű X-Men sorozat legemlékezetesebb szereplője és legnevesebb színésze, Hugh Jackman köré külön mitológia szövődik – és ez most egy lélegzetelállítóan izgalmas, látványos és akciódús filmben mutatkozik be.


A különlegesek közt ő a legkülönlegesebb. A győzhetetlenek között ő a legerősebb. Farkas (Hugh Jackman) vad, magányos, kortalan. Minden sebe azonnal gyógyul, a csontjait adamantium-ötvözet teszi törhetetlenné. Ezúttal azonban – hosszú élete során először – mégis sebezhető. Egy titokzatos férfi kérésére Logan Japánba utazik, ahol egy olyan ajánlatot kap, amelytől egész élete megváltozhat. Ám céljai eléréséhez le kell győznie a félelmetes Ezüst Szamurájt, egy csapat nindzsát és egy veszélyes tudóst is. Erején felül harcol, ám nemcsak a szamurájkardok fenyegetik: saját démonait, kétségeit és félelmét is le kell győznie ahhoz, hogy életben maradjon. Ha viszont győz, erősebb lesz, mint valaha volt…


A szerep kedvéért Hugh Jackman minden nap hajnali 4-kor kelt, délután 3-tól tilos volt minden szénhidrát, a délelőtti edzés után mindössze egy szelet mogyorókrémes pirítós volt a jutalma, és sosem tartott szünnapot. Emellett pedig rendszeresen eljárt sportolni a lányával, a hétéves Ava-val. A héten minden délután együtt rolleroztak végig a New York-i West Village-en, és hogy a kislány jobban guruljon, apukája még a rózsaszín iskolatáska cipelését is átvállalta. „44 éves vagyok, ilyenkor már sokkal nehezebb fogyni – magyarázta fegyelmezettségét a színész, aki civilben is farkashoz méltó szakállat visel. – Egyáltalán, az edzést elkezdeni is sokkal nehezebb: azért nem tartok szünnapot, mert tudom, hogy ha kicsit lazítanék, szétesne az egész rendszer. És Farkas nem ereszthet pocakot – úgy tűnik, még nagy csaták várnak rá.”


A film az egyik legismertebb Farkas képregény alapján készült és ezúttal is újabb részleteket tudhatunk meg kedvenc amnéziás mutánsunk múltjából. A Farkas hazai bemutatójára még várni kell egy kicsit, egészen július 25-ig – de akkor akár 3D-ben is megnézhetjük.


Farkas (The Wolverine, 2013)
amerikai akciófilm
Rendező: James Mangold
Főszereplők: Hugh Jackman
Forgalmazó: InterCom




0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Template by:
Free Blog Templates