2014. február 23., vasárnap

Cara Delevingne

Lassan hazánkban is egyre többen megtanulják Cara Delevingne nevét. Az angol szupermodell összetéveszthetetlen, ha a nevét nem is biztosan tudjuk kiejteni (vagy megjegyezni), de a karakteres fekete szemöldökével keretezett arca egyértelműen emlékezetes marad. Igazából minél többet látom Cara-t, annál kevésbé értem, mit esznek rajta. Először is, nekem nem tetszik ez a túlhangsúlyozott szemöldök. Olyan gonosszá teszi az arcát az a fekete bozont. (De úgy látszik ez divat, mert kolléganője, Suki Waterhouse is valami hasonlóval büszkélkedik - bár ő ettől függetlenül is kedvességet sugároz). Másrészt smink nélkül vagy nem megfelelően photoshopolt képeken szerintem Cara kifejezetten csúnya. Összegyűjtöttem mindenre illusztrációkat, nézzük csak végig!

Elsőként jöjjenek a jól sikerült felvételek, reklámfotók:




Ez a Burberry fotó sorozat Eddie Redmayne-nel kifejezetten imádni való! :)








Nyilvános megjelenések, ahol már nem mindig találják el a megfelelő beállítást, hogy szépnek látszódjon:

(Suki Waterhouse társaságában)



 Érdemes a csillogó arcára, közel sem hófehér fogaira vagy a dekoltázsán a bőrére is vetni egy-egy pillantást, mert ez nem retusált felvétel...

És jöjjenek azok a képek, hogyan néz ki a hétköznapokban vagy smink nélkül. Teljesen átlagos, sőt néhol ijesztően csúnya. Ebből is látszik, hogy ennyit jelent egy profi sminkes, fodrász és fotós összjátéka. :)









0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Template by:
Free Blog Templates