2014. május 21., szerda

Cannes 2014 - part 2

Az idei Cannes-i Filmfesztiválnak még közel sincs vége, hiszen május 25-én lesz a zárónap. Addig folyamatosan érkeznek a sztárok szebbnél szebb ruhákban - vagy legalábbis ők így gondolják. :) Nézzük a második turnust, mi történt az előző bejegyzésem óta! :)

Színre lépett mindenki kedvence, Jennifer Lawrence! Több szerelésben is megmutatkozott. Az első képen látható ruha miatt több fórumon "daginak" és "óriásbébinek" titulálták. Szerintem tökéletesen mutat benne, habár személy szerint nekem nem jön be a felső, olyan fura, hogy lefelé szélesedik. Mi van, ha a szél fellibbenti? :) A másik két szettje azonban kifogástalan.



Az előző postban kiemelt sztárok közül újra megmutatta magát Zoe Saldana és Julianne Moore is.

Zoe-ról annyit, hogy habár korábbi Cannes-i ruháit dicsértem, lassan kénytelen leszek mindent visszaszívni, mert rettenetes a mostani öltözéke:

Azonban Julianne Moore mindkétszer eltalálta a dolgokat - a korábbiakkal ellentétben. A zöldes szett több mint tökéletes neki, nincs mit ragozni rajta. A szürke kicsit sápasztja, de összességében abban is szépen fest.


Ami az előző cikkben Audrey Tautou volt, azt itt Mélanie Laurent. Nem értem, hogy egy ilyen szép nő miért vesz fel egy ennyire nyanyás és előnytelen cuccot? :)

Korábbi írásomban szinte az összes fehér ruhát leszóltam. Mert akármennyire elegáns, tény, hogy nem áll jól mindenkinek. Azonban Eva Longoria nem esik ebbe a kategóriába, eddig övé a legszebb fehér estélyi díja!

Hillary Swank is bepróbálkozott a fehérrel, és egész jól tette is azt. Nekem a színesebb ruhája jobban tetszik, de a fehérben is csinos, mlég ha nem is annyira bombasztikus a hatása, mint Eva Longoriáé.


Mia Wasikowska is a fehérre szavazott. Ez a fehér blúz, színes szoknya kicsit old-school nekem és szívem szerint leszólnám, hogy ez is nyanyás és nem divatos stb. - de az összeállítás valamiért azt az érzést kelti bennem, hogy mégis csak jó választás. Talán Mia varázsának tudható be, ki tudja... De a lényeg, hogy Mia Wasikowska Cannes-ban, ebben a ruhában az alkalomhoz illően mutatkozott.

És itt álljunk is meg egy percre! Mia Wasikowska és Julianne Moore mellett két férfit is megcsodálhatunk egy csoportképen. Íme az ide férfi divat Cannes-ban (legalább is Robert Pattinson és John Cusack interpretálásban). Robert túl lezser, John túl komor - és az a szemüveg rettenetes.

Illetve itt van még egy példa rá, hogy Robert Pattinson nem vette túl elegánsra később sem a figurát:


Akkor most ugorjunk át a színes ruhákra. Mindjárt itt van Freida Pinto, aki bebizonyította, hogy ez a korall (?) szín arany mintákkal tűzdelve is lehet baromira ízléses is, csak tudni kell viselni. A tollas bézs ruha is meglepően ízléses és csodásan áll a színésznőn.


Jessica Chastain hirtelen-kék ruhája sok veszélyt rejt magában, azonban rajta kifejezetten szépen mutat. A fekete kisestélyi pedig akkor is nyerő választás, ha kicsit mintás is. (Mondjuk hozzá azt a cipőt meggondoltam volna...)


Vörös szőnyegen mindig láthatunk vörös ruhákat is. Eva Green azonban rendkívül mellényúlt a vörössel és a feketével is. Eleve túl sötét színű most a haja és nem értem, miért erőlteti a feketét (tisztára mint egy boszorkány) és ezeket a "lógós" ruhákat.


Azonban Monica Belucci tudja, mitől döglik a légy. A vörös alapon fekete pöttyös ruhája ennivaló! Ha én mennék Cannes-ba, tuti valami ilyen típusú ruhát készítenék be legelőször a bőröndömbe. Másodiknak pedig egy csodás feketét, ami valami hasonló, mint Monicáé. Viszont nem tudok elmenni amellett, hogy ne jegyezzem meg, az utóbbi időben (amióta nem láttam), mennyit öregedett Monica Belucci arca. Persze ez semmit nem von le a szépségéből, természetességéből és eleganciájából, valahogy így kellene ezt mindenkinek csinálni.


Salma Hayek merészen operált a színekkel, de meg kell mondanom, hogy az alapjában véve ízléstelen rikító rózsaszín mégis jól áll rajta és még az eseményhez is megy. Külön kiemelném a cipőjét a második fotón: így kell a ruhához lábbelit választani, nem tudom, miért szúrja el annyi mindenki idén Cannes-ban!


Végül itt egy ruha, amely nagyon megtetszett. Sonam Kapoor (fogalmam sincs ki ő:)) monumentálisra vette a figurát és nem tudom, a 21. században illik-e ekkora átmérőjű ruhaaljat viselni, de szerintem lenyűgöző.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Template by:
Free Blog Templates