2014. május 31., szombat

Cannes 2014 - part 3

Végül jöjjön a cannes-i összeállítás befejező darabja. A fesztivál végére nagyrészt összeszedték magukat a sztárok, kevesebb melléfogást láthattunk. De azért van mit elemezni. :)

Elsőként kezdjünk most a férfiakkal - éppen csak többes számban :)

 Ryan Gosling megmutatja, mi az az elegancia, ami a vörös szőnyegen dukál és azt is, hogyan kell szívdöglesztően hanyagul bevonulni egy délutáni sajtótájékoztatóra...

Adrien Brody nem vette túl merészre a figurát, egyszerűen csak egy fekete szmokingot húzott, mint ahogy a nagy könyvben meg van írva.

Nézzük meg, hogyan öltöztek fel az idősebb korosztály tagjai
 Sharon Stone némi fejtörést okoz nekem. Egyrészt, ennyi idősen (56 éves) én egyik ruhát sem venném fel... Másrészt, ha ennyire bomba formában lennék, akkor talán mégis megvillantanám magam. Vagy mégsem illene? Nem tudom...

Juliette Binoche kicsit lazára vette a figurát, de erre azt tudom mondani, hogy sikkesen tette mindezt. Mondjuk a nadrág kicsit furán áll a derekán, de amúgy oké a szett.

Julianne Moore ruhája viszont borzalmas. Mindkét korábbi cannes-i cikkemben feltűnt, hol több, hol kevesebb negatív kritikát kapott tőlem, de az utolsó megjelenése szerintem botrányosan szörnyű. Egyáltalán kinek a kreációja ez a förtelem? :)

Ugorjunk az egy korosztállyal fiatalabbak irányába
 Valamiért mindig olyan érzésem van Uma Thurman vörös szőnyeges megjelenései láttán, hogy ez a nő ízléstelenül öltözik. Most talán kevésbé látom szajhásnak mint ezelőtt, viszont a sárga ruhájának harsány színe nem tetszik, a fehér ruhának pedig a felső része nem jön be.

 Rosario Dawson fehér ruhájáért óriási dicséretet kap, szerintem azon nincs is mit ragozni. A kék összeállítás viszont elég furcsa: rendkívül kövéríti, bár az is lehet, hogy rossz szögből kapták le. (Mindjárt erre egy másik példa is).

Milla Jovovich mintha az Amerikai botrány című film kosztümjei közül szerzett volna magának egy darabot. Erről a fotóról az jut eszembe: egyszer élünk, adjuk meg a módját. Igen, Mila ennél jobban már nem is tudna csillogni.

 Az ausztrál mininőt két afterparty-n kapták lencsevégre. A koktélruhája rövid, de aranyos, rajta is szépen csillognak a flitterek. A pizsi-szett viszont szerintem inkább víkendezni való, nem ünnepelni. (Nem tudom miért, máson lehetett látni valami hasonlót, mindjárt jön ő is).

 Lily Allen két szettje között ég és föld a különbség. A felső képen szörnyen áll rajta az a ruha, az jut eszembe a láttán, hogy ez a nő trehány. Az alsó képet elnézve viszont azt tudom megállapítani, hogy igazán elegáns, különleges és stílusos. Most akkor hogy is van ez? :)

 Berenice Bejo az, akit már korábban emlegettem. Egyrészt Rosario Dawson kapcsán: lehet, hogy csak a kép beállítása csalóka, de az a sötét bársony ruha, rettenetesen előnytelenül mutatja. Másrészt a Kylie-féle pizsi itt jön elő újra: most komolyan, miért kell ilyet felvenni egy hivatalos megjelenésre?

És végül jöjjön a fiatalság!
 Egyik korábbi cannes-i posztomban elégedetlen voltam Cara Delevingne szettjével - most viszont rácáfolt. A fenti miniruha tökéletes minden szempontból. A második ruha talán kicsit túl kivágott a mellénél, viszont mégis elegáns. A harmadik ruhára pedig annyit tudok mondani: ez sokkal jobban mutat a pizsi-szetteknél. Viszont ahogy elnézem ezt a lányt, nem bírom megállni, hogy ne írjam le, mennyire nem szép szerintem az arca és rettenetesen deszka...

 A bűbájos Jessica Chastain a fenti képen is felbukkan Cara nyomában egy kedves virágos ruhában, amely nagyon elegáns. Aztán megmutatta magát egy hófehér koktélruhában is, nos neki jól áll a fehér - egyszerűen gyönyörű ezen a képen... Végül felhúzott megint egy kék estélyit, de meg kell mondjam, a korábbi cikkben látható mélykék színben jobban mutatott, mint itt. Habár ez sem rossz.


Hihetetlen, de Eva Longoria megint beletalált! Mesésen fest ebben a ruhában - a merész kivágás ellenére is - és külön meg kell jegyeznem, hogy imádom a frizuráját.

 Marion Cotillard, a franciák kis üdvöskéje is tündökölt a vörös szőnyegen. A fenti fehér ruhán nincs is mit ragozni, a megjelenése több mint hibátlan, nincs mibe belekötni. A másik két kép azonban némi vitára ad okot: már az alábbi bő-szabású fehér szettben is kicsit túlzásba vitte vékony lábacskái villantását (és az a fekete cipő szerintem nem illik az összeállításhoz), a lenti combvillantós, amúgy garbós miniruha meg végképp szokatlan tőle (és ismét nem szép a cipő...). Nos, maga a csillogó ruha színe tetszik és nagyon különleges, de lehetne hosszabb is...


Suki Waterhouse nagyon porcelánbabásra vette a figurát. A selyemruhájában nincs semmi rendkívüli, viszont a haja szerintem túl lapos.

Hát így néz ki Mia Wasikowska, amikor nem old-schoolra veszi a figurát (mint amin a korábbi cikkben elmélkedtem). Szerintem az jobban állt neki. Itt egyrészt olyan, mintha karót nyelt volna, másrészt nagyon furcsán mutat ebben a ruhában, mintha nem érezné jól magát benne. És nem ismeri azt a szabályt, hogy ekkora mellekkel rafináltabb ruhába szokás bújtatni magát az embernek, nem pedig kihangsúlyozni azt, ami nincs is.

Kristen Stewart-ot is sok kritika érte és erre a ruhára használták a kritikusok a "pizsama" kifejezést. Kezdjük ott, hogy sokkal inkább Kylie Minogue és Berenice Bejo jelent meg pizsiben, mintsem Kristen. Másrészt nem is lenne olyan rossz ez a ruha, sőt. Csak az összhatás nem tetszik, ilyen frizurához más ruha dukál. Vagy csináltathatott volna egy elegáns kontyot és úgy oké, vagy valami vadabb ruhát választhatott volna ehhez a séróhoz. Sajnos Kristen Stewart ritkán találja el, mi az ami összeillik.

 Chloe Grace Moretz megjelenéseit agyon dicsérték a szakértők. A fenti ruhát hasonlítsuk össze mondjuk Julianne Moore botrányos ruhájával. Ég és föld a különbség, nem? Pedig hasonlóan fehér és tollas hatású mindkettő. Viszont lenti kalapos szettől nem vagyok elhalva, nagyon furcsa az a nadrág a felsőhöz és a fejfedőhöz képest, jobban összhangba lehetett volna hozni, mert így elütnek a színek.

 Végül jöjjön a magyarok büszkesége, Palvin Barbara. Egyedül a hajszínével nem vagyok kibékülve, természetellenes színe van, viszont mindkét ruhája nagyszerű és tökéletes választás.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Template by:
Free Blog Templates