2014. május 17., szombat

Cannes 2014

Még csak pár napja tart az idei Cannes-i Filmfesztivál, de már most sok említésre méltó ruhakölteményt láthattunk.

Az eddigi legjobban öltözött sztár díját Blake Lively kapná tőlem. Mindegyik outfitje lenyűgöző:





Cate Blanchett is hozza a tőle megszokott sikkes, kicsit meglepő stílusát. Vajon neki tényleg minden jól áll vagy ennyire jól választ? :)



Naomi Watts néha mellényúl, de idén Cannes-ban még nem tette. Szerintem most sokkal szebbnek és fiatalabbnak tűnik, mint tavaly vagy azelőtt és nem a plasztikai sebészekre utalok itt, hanem csak sugárzik róla a boldogság és felszabadultság:


Julianne Moore viszont most csak részben találta el a dolgokat. A világos ruha rettenetesen sápasztja, ennyire fehér bőrhöz vétek ilyen ruhát a húzni! A másik dressz pedig nem biztos, hogy teljes mértékben az alkalomhoz illik, de legalább jól fest benne... :)


Nicole Kidmant általában dicsérni szoktam, tavaly Cannes-ban kifejezetten tündökölt. Idén annyira nem kiemelkedő, de azért jól öltözött. A kék ruhája nekem kicsit Moulin Rouge-os, a fehér pedig elegáns (a fotót pedig kicsit poénból is választottam, ez a Tim Roth nem egy égi meszelő... :D)


Audrey Tautou azonban nagy csalódás. Eléggé mamás cuccban jelent meg, nem is értem, hogy eshetett éppen erre a ruhakölteményre a választása:

Zoe Saldana most is olyan képet vág, mint aki citromba harapott... Ez sokat ront az összképen, pedig most jobb érzékkel választotta ruhatárát, mint úgy általában.



Rooney Mara esete a fehérrel... Szerintem nem biztos, hogy ez az ő színe és a smink sem tetszik.

Rosario Dawson (jobbra) ruhájának és cipőjének összhatása bekerülhetne minden divatújság "ezt ne tedd" rovatába:

Lupita Nyong'O szerintem továbbra sem találja el, hogy mi áll jól neki vagy mi illik az alkalomhoz. Amúgy valaki máson és valahol máshol egész jó lenne ez a ruha.


Végül itt egy meghökkentő estélyi Cannes-ból - a poén kedvéért:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Template by:
Free Blog Templates