2010. december 26., vasárnap

A győztesek

Az X-Faktor és a Megasztár szériát is lelkesen követtem. Először fordult elő a zenei tehetségkutatók történetében az az énekes nyert, akinek én is drukkoltam - ráadásul mindkét műsorban így történt. :)
Ezúton is szeretnék gratulálni Tolvai Renátának és Vastag Csabának - a folytatást pedig alig várom, hogy milyen lesz az első önálló lemezük. E postban megnézhetitek a két kedvenc dalomat tőlük, amellyel abszolút meggyőztek:

Tolvai Renáta - Crazy


Ha valaki feltenné nekem azt a bárgyú kérdést, hogy mi a kedvenc számom és erős tiltakozásom ellenére hajthatatlanul választ követelne, akkor azt mondanám, hogy Aerosmith Crazy-je az, amit bárhol és bármikor imádok, zene, szöveg és hang is stimmel, a szuper videoklipről nem is beszélve. Így igen nehéz ezt bárkinek is überelnie, aki e dalt kívánja előadni. Amikor láttam Tolvai Renáta Crazy-jét, megemeltem a nem létező kalapom és azt mondtam "ez igen, ennek a lánynak kell nyernie" - és így is lett. :)

Vastag Csaba: Wherever you will go

Az első döntőn énekelte Csaba e dalt - mondanom sem kell, hogy azóta ő a kedvencem, végig neki drukkoltam, így igazi öröm volt, mikor ő nyerte meg végül az X-Faktort. Nekem ezt a számot Csaba sose tudta felülmúlni a későbbi döntőkben sem, bár 1-2szer azért rezgett a léc a Wherever you will go egyeduralmát tekintve.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Template by:
Free Blog Templates