2013. május 7., kedd

A Met Ball a divatvilág legmenőbb rendezvénye: aki számít Hollywoodban, a zeneiparban és a modell szakmában, mind itt van. Idén a tematika szerint punk stílusban kellett megjelennie a sztároknak. Nézzük kinek hogyan sikerült! :) A helyszín a New York Metropolitan Museum. (A Vogue képei következnek)

Amúgy érdekes a témaválasztás, hiszen a punk stílus rendkívül nehezen meghatározható, éppen ez a lényege, hogy lázad minden szabály ellen. Tehát szabad a választás ilyenformán, viszont a köztudatban valami extravagáns dologra asszociálunk. Érdekes megfigyelni a sztárokat, ki hogyan értelmezi. Többen hajaznak a vámpír stílusra - habár az inkább goth, mintsem punk... Na de mindegy. :D


Alicia Keys
Extravagancia a haja színében található, a ruha bőrhatású felső része szintén punk-feeling. Összességében stimmel az esthez.


Amanda Seyfried
Hát ebben nincs semmi punk vagy extravagancia. De ízléses és jól áll neki.


Anne Hathaway
Az est nagy meglepetése a platina szőke sérójával. De erről a ruháról inkább egy goth nagyasszony jut eszembe, mintsem egy lázadó punk.


Ashley Olsen
Erről a ruháról vmi repülő tündér jut eszembe, amit normális földi halandó nem hord.


Beyonce Knowles
Szerintem övé az est egyik legtalálóbb szettje. Meglepő, stílusos, provokatív és még tökéletesen is áll rajta.


Cameron Diaz
Nála a punk kimerült a szegecses övben, de egyszerűen nem tudok továbblépni, hogy milyen piros az egész arca. Talán leégett vhol??


Carey Mulligan
Szerintem ez a nő minél idősebb lesz, annál rondább az arca. Mindig úgy fest, mint aki citromba harapott. Talán a ruha szabását gondolta punknak - de én nem nevezném még meglepőnek sem.


Claire Danes
Talán a sminkjében punkos, amúgy rendkívül ízléses és elegáns.


Dakota Fanning
Egy vámpírszínésztől elvárható, hogy nem keveri a punkot a goth-tal. A merész hátkivágás kölcsönöz extravaganciát és a szem-sminkje is alkalomhoz illő.


Diane Kruger
Az est vendégei közül valószínűleg ő járt már punkkoncerten és tudja, mi a menő. Szegecses táska, rózsaszín haj és provokatív öltözet.


Eddie Redmayne
Az egyetlen pasi ezen felhozatalban. Hát, nem sok lehetősége van egy férfinek punkoskodni egy mégiscsak nagyestélyis rendezvényen - értsd. kötelező szmoking. De legalább nem sima feketében nyomult.


Emily Blunt
Szerintem ebben a megjelenésben sem sok punk van. Talán a fekete körmöket és a rózsaszín szemhéjtust szánta annak - de az eredmény inkább ízléstelen, nagyon üti egymást a haja színe és a szeme. Talán összekeverte a punkot a pinkkel.


Emma Watson
Hát ebben sincs semmi punk, viszont jól áll neki a ruha és rendesen slankítja. A ruha kivágása említésre méltó, de engem nem győzött meg a punk-faktoráról.


Emmy Rossum
Kb. mint egy vámpír fehér ruhában. Az estélyi foszló jellege még inkább a vámpír dolgot erősíti, de furcsa mindehhez a fehér szín. Viszont a smink totál vérszívós.


Gwen Stefani
Az extravagáns énekesnő ezúttal igencsak mellényúlt és kifejezetten kínos a kibuggyanó úszógumija. 


Gwyneth Paltrow
A mindig csinos színésznő sem élete legjobb szettjében jelent meg. Ő is keveri a punkot a pinkkel.


Jennifer Lawrence
Inkább goth-ra vette a figurát ezzel a fátyollal. De ezt a ruhát azért megtapogatnám, lehet, hogy kellően punkos kiálló izék ezek rajta.


Jennifer Lopez
Hát, ez nem punkos, de extravagáns és még jól is áll neki.


Ginnifer Goodwin
Ő abszolút goth-ra vette a figurát, szerintem borzalmas az egész megjelenése.


Jessica Biel
A ruhájának hálós mintázata egész különleges, szerintem ő jól eltalálta a lényeget, amiről ez az este szól.


Julianne Moore
A haja punk, amúgy nem. Kicsit előnytelen a ruha szabása.


Kate Beckinsale
Imádom ezt a ruhát. Szerintem az alkalomhoz is illik, viszont nem feltétlenül a punk estéhez.


Kate Bosworth
Még mindig ijesztően sovány. A ruhája pedig olyan ókori egyiptomi stílust idéz meg. A pink továbbra sem feltétlenül punk.


Katie Holmes
Gyönyörű ez a ruha. De semmi esetre sem punk. Mondjuk talán nem feltétlenül Katie színe a fehér.


Katy Perry
Mi ez az ókori Egyiptom mánia? Valaki magyarázza már meg, hogy ebben mi a punk...


Kirsten Dunst
Érdekesek ezek a szőrök vagy tollak a ruháján. Inkább goth, de erre még azt mondom, hogy egy ilyen közegben elmegy punk-nak is.


Kristen Stewart
Ismét nem értem, hogy jön ez a ruha az estéhez, viszont a sminkje baromi ütős lett.


Kylie Minogue
Érdekes, hogy az amúgy extraszexi fellépő ruhákat viselő énekesnő ennyire visszafogott. De tetszik a szett - a karkötőket leszámítva. Viszont itt sem tudom, mit szánt punk-nak.


Madonna
Ő is volt már punkkoncerten. Bár túl sokat mutat azért magából, túlságosan is alul öltözött.


Maggie Gyllenhaal
Az est egyik legelőnytelenebb ruhát viselő sztárvendége. Vajon nem nézte meg tükörben, hogyan áll a mellénél ez a ruha? Talán azt a nyakörv szerűséget szánta punk-stílusnak, de elég gyenge próbálkozás.


Marion Cotillard
A mindig elegáns színésznő továbbra is az. A cipőjét kifejezetten imádom és tetszik a sárga belső része a ruhájának.Ugye az a francia kifinomultság...


Mary-Kate Olsen
Hogyan is gondolta ezt a ruhát felvenni? És jól látom, konkrétan vonszolja maga után a kabátját??


Michelle Williams
Ő sem kifejezetten punk, viszont rendkívül elegáns.


Miley Cyrus
Ő is járt már punkkoncerten, de az is lehet, hogy éppen onnan érkezett az estre.


Nicole Ritchie
A haja több, mint extravagáns, de inkább ízléstelen és abszolút nem megy a virágos fehér szettjéhez - a punk stílushoz pedig végképp nem.


Renée Zellweger
Ő sem tudja, mi a punk és arckifejezéséből ítélve rá is jött, hogy elhibázta a ruhaválasztást. Furcsa, hogy ilyen hosszú ujjú ez az estélyi és érdekes a mintája. Mondjuk a színvilága oké.


Rooney Mara
A tetovált lány igazán tudhatná mi a punk. Mondjuk a biztosító tű helyett a cipzár dominál a ruhán és a fekete ajkak is elég meghökkentőek.


Sienna Miller
A szegecses kabát telitalálat, akárcsak a hajpánt.


Sarah Jessica Parker
Hogy ebben mi a punk, azt nem tudom, de az est egyik legmeglepőbb összeállítása.


Uma Thurman
Akár az Oscar-gálán is viselhetné ezt a ruhát, de akkor is elmondanám, hogy nem szép a színe és furán áll a melleinél (az egyik totál nagyobbnak tűnik). Ehhez az alkalomhoz pedig túlzás és nem is a témához illő.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Template by:
Free Blog Templates