2014. január 23., csütörtök

ByeAlex könyvet írt

Sose voltam ByeAlex rajongó - hogy finoman fogalmazzak - és most ért el hozzám ez a nagyszerű, alig várom, hogy olvashassam ezt a remekművet. *némiirónávalfűszerezve*

Ulpius-os hír: "A ByeAlex művésznéven ismert Márta Alex kiadónk gondozásában jelenteti meg első regényét. A tervek szerint az "Özséb – Egy öngyilkos Miskolcon" című mű egy háromrészes sorozat első könyve lesz. A szerző egy olyan miskolci fiatalember történetét írja meg a maga szarkasztikus, fanyar humorral teli stílusában, aki egy váratlan bejelentés miatt úgy dönt, hogy megöli magát. Márta Alex regénye már előrendelhető!"

3499 Ft

Márta Alex: Özséb - Egy öngyilkos Miskolcon

· ISBN: 9789633831915
· Ulpius-ház, 2014
Ebben a könyvben többször olvasható az a szó, hogy pénisz; csak mondom, hogy nehogy meglepődjenek.
Szóval, Özséb egy nem átlagos panelproli, akinek mégis átlagosan kell élnie, amit egyébként marhára gyűlöl. Ki akar átlagosan élni? Különben is, a bejelentés – és ezzel a szóval is sokat találkozunk majd a regényben – nagyon felzaklatja őt. Ezért úgy dönt, úgy ébred, hogy megöli magát: véget vet földi életének.
Hogyan telik az utolsó napja? Önnek hogyan telne? Biztosan nem így, mint ahogyan neki… Különben is, hogy lehet valakinek ilyen hülye neve, hogy Özséb?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Template by:
Free Blog Templates