2014. július 13., vasárnap

A hónap képei

Júliusban hirtelen megszaporodtak azon események, ahol hol váratlanul, hol nem képviselteti magát a sztárvilág. Jöjjön egy összeállítás ezekről az eseményekről, hogy kik és hol jelentek meg (illetve kivel), és ami még fontosabb: hogyan néznek ki éppen most és milyen ruhát viseltek. :)

Párizsi Divathét

Dior szekció

Engem leginkább ez a része fogott meg a dolognak, itt láttam a legjobb ruhákat és talán a legnevesebb sztárokat! Mindenki kedvenc Jennifer Lawrence-e ezúttal is alakított - és most Emma Watson volt az áldozat :)

És amikor "szétültették" őket, eléggé unatkoztak... :)

De érdemes csak úgy önmagában is egy-egy pillantást vetni a hölgyek öltözetére. Jennifer úgy ahogy van, tökéletes. Mindkét csaj cipőjéért is odavagyok! Emma ruhája kicsit szokatlan, szerintem nem a legjobban mutat rajta (mintha kicsit összenyomná az amúgy sem túl magas hölgyet), de ettől függetlenül szép darab.


Még mindig a Diornál maradva, jöjjön a mindig sikkes Marion Cotillard és az a sztárpár, akiket még mindig nem tudtam megszokni, hogy ők együtt vannak. :) A gyönyörű Charlize Theron és Sean Penn. A ruhák itt is magukért beszélnek, semmi negatív kommentárt nem tudok hozzáfűzni a látottakhoz.


Nem Dior, de Párizsi Divathét: vessünk 1-1 pillantást Jennifer és Emma afterparty-s szettjeire, Kristen Stewart új frizurájára, illetve arra a Jennifer Lopez ruhára, amiről mindenki beszélt! Szerintem nagyon csinos darab és mintha viselőjére öntötték volna. J.Lo nagy divatmogul, tudja, mitől döglik a légy.
Szerintem nagyon szép mintája van a ruhának és ez jól is áll rajta, de túl rövid. Viszont a cipőjébe beleszerettem első pillantásra.

Emma visszafogott, de elegáns és még fiatalos is a sok fekete ellenére. A táskáját szeretném elkérni. :)

Mondjuk J.Lo arckifejezése elég gáz, de azonkívül minden rendben van... Milyen karcsúnak tűnik!

Annyira esetlen ez a csaj, hihetetlen... De jó lett a frizurája.

Wimbledon

Mindenki a foci vb lázában ég, és szinte el is felejtettük, hogy most van a teniszkupa Wimbledonban. Vagyis a sztárok nem felejtették, inkább ez a sikkesebb esemény, mint a futball. :)

A királyi család is képviseltette magát:
Camilla
Katalin és Vilmos

Mindenki Mark Darcy-ja, Colin Firth

Keira Knightley és férje

Eddie Redmayne és párja (Eddie cipője megér egy pillantást... :D)

Orlando Bloom és Kate Beckinsale. (Ők most egy pár??)

Jude Law ezek szerint már nem a pesti éjszakai életet falja, hanem otthon van

A Beckham házaspár

Suki Waterhouse és Bradley Cooper

Chris Hemsworth és felesége, Elsa Pataky

Igen, ez nem vicc, Hugh Jackman látható a képen. Pán Péterbeli filmszerepe miatt néz ki így, remélhetően a forgatás befejezése után visszanő a haja és megszabadul az arcszőrzetének eme fazonjától :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Template by:
Free Blog Templates