2010. július 22., csütörtök

Bendtner és a filctoll

Igen, egy újabb videó - természetesen újabb kommentekkel. :) Ennek mindössze annyi különlegessége van, hogy szerénységem töltötte fel a Youtube-re. Mint látható kinyomozható, nem túl sok egyéb videót tettem fel, és egyértelműen az alábbi az, ami viszi a pálmát. Néhány gondolatot is megosztanék róla.

Szóval, minden úgy kezdődött, hogy megnéztem a Japán-Dánia mérkőzést a VB-n, ami elég sajnálatosra sikeredett számomra: újdonsült - épp az előző meccsükön megkedvelt - dán csapatom számára a búcsút jelentette. Viszont, még az elején - kb. amikor bekapcsoltam a tévét - arra lettem figyelmes, hogy Nicklas Bendtner (igen, ő újabban a kedvenc focistám) egy filctollal kiszínezni a zokniját - egy FIFA előírás szerint a zokninak és a sportszárnak egyforma színűnek kell lennie és hirtelen ez tűnt a kézenfekvő megoldásnak a dán csatár számára. Hát igen, ha nem ő tette volna, akkor is szétröhögöm magam, de így meg pláne. És arra gondoltam, hogy megosztom a nagyérdeművel Facebook oldalamon ezt a jelenetet, hiszen jó pár ismerősöm követte nyomon a világbajnokságot és viccesebbnél viccesebb dolgokat firkálgattak a Facebook-os oldalukra. Mit tesz ilyenkor egy született újságíró? Hát rákeres erre a jelenetre a Youtube-on! Az összes eszembejutó nyelven és kulcsszóval kerestem, kerestem, de sehol sem találtam. Így - praktikus gondolkodásomnak köszönhetően - az Indexről levarázsoltam az iménti videót és feltettem Youtubera - hozzátenném, ha az Indexen lehetséges lett volna videókat Facebookra importálni, nem folyamodtam volna ehhez a sztem nem túl legális dologhoz, de hát ez van. XD Kitettem üzenőfalamra, igazán megérte, egy Like és komment érkezett hozzá, de azért gyorsan feltoltam egy Nicklas Bendtner rajongó oldalra, ahol szintén született 2 Like és 1 komment. :D

Aztán azon kaptam magam, hogy e-mail fiókom elárasztották a Youtube-ról származó kommentek értesítői: a mai napig több mint 308 ezren nézték meg a videómat a világ minden tájáról! 158 bejegyzés érkezett vagy 20an feliratkoztak a videóimra, 109-en vették fel kedvenceik közé. Videóm importálása olyan helyekre is megtörtént, mint a Yahoo sporthírei, az Eurosport spanyol oldala, vmi görögbetűs honlap, a Pepsi magyar oldala - hogy vmi hazait is említsek, sőt még a Youtube kezdőlapján is szerepelt. Sőt! Tudom még fokozni! :D Ha beírod a Youtube keresősávjára a Bendtner nevet és beállítod, hogy nézettség alapján hozza ki a találatokat, akkor a legelső az én videóm lesz! Hát igen, az én videóm a legnépszerűbb Nicklas Bendtner videó. :))) Meg is érdemeltem, hogy személyes üzenetet kapjak a videó főszereplőjétől - na jó, nem konkrétan nem nekem címezve és abszolút nem ebben a témában, de én azért magamra vettem. XD (Röviden: Nick írta Facebookos oldalán, hogy nyaral, a sok komment között én voltam az egyik, aki írt, méghozzá azt, hogy szívesen lennék a helyében és mennék már nyaralni - erre nem sokkal később kellemes nyaralást kívánt azoknak, akik még csak tervezik... Hát nem édes? XD Most mondja vki erre, hogy nem nekem szólt?:D) Na, de nagyon elkalandoztam! Jöjjön hát az a híres-neves videó, ami körbejárta a világot! (Ha eddig nem mondtam volna, nem sok időt vesz el senki életéből, ugyanis kemény 10 másodperc! Igen, most lehet röhögni, hogy ezzel vagyok úgy oda :DDDD)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Template by:
Free Blog Templates