2013. július 26., péntek

A hónap képei

Összeszedtem pár képet, amikre mostanában bukkantam és nagyon tetszenek.

Hugh Jackman és Anne Hathaway
Hugh Jackman Facebook oldalán tette közzé ezt a képet, amely emlékeim szerinte azon az Oscar-gálán készült, amelyen Hugh volt a házigazda (talán 2009-ben?). Itt még nem biztos, hogy tudták, pár év múlva már egy csodálatos közös munkán lesznek túl és mindketten jelöltekként izgulhatják végig a díjátadót. Mindenesetre az összhang már itt is látványos. :)

Comic Con az X-Men sztárjaival
(Hugh Jackman, James McAvoy, Michael Fassbender (!), Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult)
Ha már szóba került Hugh Jackman, itt egy hétvégi kép a Comic Con nevű képregényes fesztiválról, melynek meghívottai között szerepeltek az X-Men sztárjai - méghozzá a következő, forgatásra váró epizód szereplői. A kép érdekessége egy fehér farkas maszkos férfi - aki nem más, mint Michael Fassbender, a fiatal Magneto. :) Nem tudni, hogy a film történetéhez köze van-e megjelenésének és két farkast terveznének-e a sztoriban.

Oscar-díjas X-Men csajok
(Anna Paquin, Jennifer Lawrence, Halle Berry)
Még mindig a hétvégi Comic Connál maradva, megakadt a szemem ezen a képen, amelyen az eljövendő X-Men film 3 sztárja látható - és mindhárman már Oscar-díjasok. A nagyszerű szereplőgárdához még tartoznak Oscar-jelöltek is (Hugh Jackman vagy Ian McKellen). Ebből is látszik, hogy milyen nagyszerű képregény film szériáról van szó, hiszen nem akárkik versengenek az adott karakterek megformálásáért.

Bradley Cooper és Charlotte
Az Oscar-jelölteknél maradva, jöjjön egy kép az idén nominált Bradley Cooperről és Charlotte nevű kutyájáról, akit menhelyről fogadott örökbe. A képen leginkább a kutya a lényeg, nézzétek meg, mennyire boldog a tekintete, és hogy hozzábújik gazdájához.

Eddie Redmayne, Gemma Arterton, Stonehenge (Egy tiszta nő, BBC)
Az utóbbi években Eddie Redmayne is megjelenik különböző filmek kapcsán az Oscar-gálákon (A nyomorultak, Egy hét Marilynnel). Ez a kép az Egy tiszta nő című BBC sorozat kapcsán készült, melyben ő játssza az egyik főszerepet. A szürke ötven árnyalata kapcsán igazi reneszánszát éli az Egy tiszta nő története (mivel a főszereplő Anastasia kedvenc és sokat emlegetett könyvéről van szó). Az érdeklődőknek pedig nyugodt szívvel ajánlanám ezt a feldolgozást. Gyönyörűek a díszletek és könnyen megkedvelhetők a főszereplők.

Jude Law és Catherine Zeta-Jones
Végül, de nem utolsó sorban, itt egy kép két kedvenc színészemről. Valószínűnek tartom, hogy a Mellékhatások kapcsán készülhetett ez a kép (talán egy premier utáni partin), amelyben mindketten szerepelnek. Nem tudom, miért, de tetszik ez a fotó, jól mutatnak egymás mellett. Szerintem nemcsak egyszerű pózolásról van a testbeszéd alapján, hanem szimpatizálhatnak is egymással.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Template by:
Free Blog Templates