2013. július 3., szerda

Miből lesz a cserebogár?

Éppen ma néztem meg A burok című filmet, és meglepődtem, hogy a főszerepet játszó csaj mennyire felnőtt a Vágy és vezeklés óta. Most összeszedtem egy listát néhány színésznőről, akik a mozivásznon váltak felnőtté.

Saoirse Ronan

A mai napig nem vagyok biztos benne, hogyan is kell kiejteni a nevét. A Vágy és vezeklésben jegyeztem meg és most A burokkal is az élvonalban van. (A Komfortos mennyországban is egész kicsi volt még).


Dakota Fanning

Annak idején minden szőke kislányt ő játszott el. Aztán egyszer csak berobbant a Twilight egyik vámpírjaként és ismét sokat szerepel. A lenti képeken a Világok harca és a The Runaways részletei láthatók.


Drew Barrymore

Még nagyon pici volt, amikor az E. T.-ben szerepelt. Azóta számtalan vígjátékban szerepelt, Hollywood egyik legismertebb színésznője. Az alábbi képek az E. T.-ből és a Zene és szövegből vannak.


Natalie Portman

A Leon, a profiban azért már nem volt olyan kislány, mint Drew az E. T.-ben, de azért láthatóan gyerek volt még. Azóta már Oscar-díjas színésznő lett, a Fekete hattyúbeli szerepe filmtörténeti klasszikussá nőtte ki magát. A lenti képeken a Leon, a profit és a Fekete hattyút láthatjuk.


Kristen Stewart

Őt is csaknem annyiszor foglalkoztatták gyermekként, mint Dakotát. Viszont az igazi hírnevet a Twilight hozta meg neki és azóta egész jó filmekben játszik - bár a rossz nyelvek szerint kicsiként tehetségesebb volt. A Pánikszoba és a Twilight képei következnek.


Emma Watson

Ki ne emlékezne az első Harry Potter film loknis Hermioné-jára? Azóta Emma is felnőtt, parfüm és kozmetikai cégek reklámarca, divatházakat képvisel és mindemellett egyre csajosabb szerepeket is kap. Jöjjön két kép: az első Harry Potterből és a jelenleg mozikban futó Lopom a sztárom-ból.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Template by:
Free Blog Templates