2013. július 5., péntek

Szepesi Nikolett második könyve!!!

Ma kürtölte hírül az Ulpius-ház Facebook-os oldalán, hogy a nyár végén megjelenik Szepesi Nikolett második könyve (Orgazmuspontok címmel), illetve honlapjukon már előjegyezhető. Már maga a mű leírása is igazán informatív: "A botrányhősnővé vált szexmániás úszóbajnok kalandozása a féktelen erotika világában."
Én nem vagyok annak híve, hogy látatlanban elítéljek bármit is - viszont kizárt dolog, hogy ezt elolvassam. Nem tudom, kinek tetszett az első könyv, ki az aki várja a folytatást. (Az Én, a szexmániásról írt kritikámat ITT olvashatod.) 
Az Ulpius reklámkampánya minden bizonnyal legalább annyira "fülbemászó" lesz, mint az előző-é (Te prűd vagy? Én őszinte.) és mindenkit halálra idegesít. Még "csak" július van, a nyár közepén sem járunk, hol van még a vége. A mai napon eddig 5-ször osztotta meg a kiadó az új könyv címlapját, az egyiken olyan szöveggel, hogy "Akarod?". Lehet valami ilyesmi lesz a kampány szövege is, talán megtoldva a kérdéshez egy válasszal is, minthogy "Akarod? Én tudom, hogy igen."
Amúgy szeretem az Ulpius könyveit, most is kihasználtam az augusztus végéig érvényes 2+1-es akciójukat (lehet, hogy az Orgazmuspont is belefér még ebbe), viszont már nagyon azon vagyok, hogy letiltsam őket Facebookról, amennyiben ezt a borzadályt továbbra is óránként promotálják.

1 megjegyzés:

Anna írta...

Szia!
Ez kissé eltér a tárgytól, de van egy jó hírem számodra. Megkaptad tőlem a legjobb blog díját. :)
Persze ehhez némi "kötelezettség" is társul, és ha tovább akarod ezt vinni és érdekelnek a részletek, akkor itt bővebben olvashatsz róla:
http://beranna232.blogspot.hu/2013/07/liebster-blog-award.html

Megjegyzés küldése

Template by:
Free Blog Templates