2013. április 10., szerda

Másnaposok 2. - filmajánló

Négy jó barát csapott egy eszelős bulit, másnapra totális rövidzárlatra ébredt, és fejfájósan próbálta kideríteni, mi történhetett vele az előző éjjel - a legjobb vígjáték kategóriában Golden Globe-díjas film 2009. nyarának legnagyobb mozis szenzációja lett, azóta pedig kultikus tiszteletnek örvend azok körében, akik voltak már valaha másnaposak, vagy tervezik, hogy legyenek.
 

Ezúttal Stu mondja ki a boldogító igent, méghozzá Thaiföldön. A szesztestvérek természetesen így sem maradnak ki a mulatságból, de csalódottan kell tapasztalniuk, hogy Stu – tanulva az eddigiekből – óvatos kerti partit tervez a hepajozás helyett. Ám még a legtávolabbi földrészeken is igaz a régi mondás: ember tervez… és aztán mások végeznek vele. Las Vegas semmi ahhoz képest, ami Bangkokban történhet. A haverok újabb agyatlan kalandok során mennek keresztül – hiszen lételemük a botrány, a káosz és pár doboz fejfájás elleni gyógyszer.
 

Minden idők legsikeresebb korhatáros vígjátékának rendezője, Todd Phillips (kinek nevéhez fűződik a tavalyi év szintén óriási közönségsikere, a Terhes társaság), és a szereplők újra összefogtak, hogy megnevettessék a világot – és egymást. A Thaiföldön és Los Angeles-ben forgatott második rész egy még őrültebb, váratlanabb, és poénokkal teli vígjáték! A már megszokott négyes fogat (Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Justin Bartha) mellett ismét feltűnik Mike Tyson, illetve Liam Neeson is kiveszi a részét a nem mindennapi kalandokból.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Template by:
Free Blog Templates