2013. április 28., vasárnap

Másnaposok 3 - filmajánló

A Másnaposok első részét az elmúlt évtized vígjátékának kiáltották ki. Mára pedig trilógiává nőtte ki magát: hamarosan a mozikba kerül a harmadik rész a megszokott szereplőgárdával! 


Úgy hívják magukat: Farkasfalka. Nem mintha bármi közük volna a farkasokhoz. Nem vadak, nem veszélyesek, a prérin egy napig sem bírnák ki. Csak jó barátok, akik nagyon szeretnek bulizni, és nincs szerencséjük. Először egy Las Vegas-i, azután egy thaiföldi lagzi ürügyén ütötték ki magukat úgy, hogy teljesen elfelejtették mindazt az őrült, lehetetlen, felfoghatatlan és életveszélyes kalandot, amin egy éjszaka alatt keresztülmentek. Most nincs esküvő. Nincs legénybúcsú. Nem történhet semmi baj… elvileg. Mert ha a Farkasfalka beindul, jó eséllyel követi őket a katasztrófa is… A korábbi filmek szereplői közül többen is visszatérnek, így viszontláthatjuk a drogdíler Mr. Chow-t és a sztriptíz-táncos Heather Graham-et is – és talán Mike Tysont is.
 

A pár napja bemutatott előzetesből kiderül, hogy Alan-t nagyon letöri édesapja halála, így a Farkasfalka többi tagja szeretné felvidítani egy utazással. Azonban a második részben börtönbe került Mr. Chow megszökik és jóvoltából – na meg az őt kereső bérgyilkosokéból - kalandosabbá válik utazásuk, mint azt eredetileg tervezték volna. 


A főszerepekben az eddig megszokott csapatot láthatjuk. Az első rész óta Bradley Cooper és Zack Galifianakis is befutott Hollywoodban: előbbit idén Oscar-díjra jelölték a Napos oldalban nyújtott alakításáért, utóbbi pedig sorra kapja a vígjáték főszerepeket. Azonban mindketten hűek maradtak az aranytojást tojó tyúkhoz és minden bizonnyal a széria ezen része is óriási siker lesz. 


Új szereplőként John Goodman jelenik meg, akit szintén komolyabb filmekből is ismerhetünk, például 2012 legjobb filmje díjat elnyerő Az Argo-akcióból is. 


A Másnaposok hihetetlenül sikeres és meghökkentően gátlástalan első és második része után újra összeáll a nagy csapat, hogy új helyszínen, új poénokkal, a bevált stílusban tegyék teljessé delíriumos komédia-trilógiájukat. Garantált az újabb, elsöprő siker. Míg az első filmet Las Vegasban, a második részt Thaiföldön forgatták, sokáig kérdés volt, hogy melyik lehet az a hely, ami felülmúlja a korábbi helyeket. Hosszas keresés után végül… elnézést, de még nem árulhatjuk el, hogy melyik városra esett a választás…
 

Másnaposok 3. (The Hangover Part III.) 
amerikai vígjáték 
Rendező: Todd Philips 
Főszereplők: Bradley Cooper, Zack Galifianakis, Ed Helms, Justin Bartha, Heather Graham, Ken Jeong, John Goodman 
Forgalmazó: InterCom 
Bemutató: 2013. május 30.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Template by:
Free Blog Templates