2013. április 7., vasárnap

Sovány sztárok - 1. rész

Úgy tűnik, a soványság sosem megy ki a divatból. Hollywood-ban az alapból kötelező zörgő csontok mellé egy-egy filmszerep extra kihívásokat is megkövetel. Egyesek pedig enélkül is csontsoványra fogyasztják magukat. Jöjjön mostanából pár ijesztő fogyás, majd a közelmúltból is felelevenítünk érdekes eseteket.

Anne Hathaway: Ő A nyomorultak Fantine szerepéért dobott le magáról kb. 15 kilót. Azóta állítólag képtelen visszahízni és orvosi segítséget vett igénybe.

Matthew McConaughey: Ő szintén egy filmszerepért sutba dobta kockahasát és izmos felsőtestét. Az Aids-es karakter megformálásához így rendkívül hitelesnek bizonyult, viszont magához képest sokkolóan ijesztő lett. Neki is orvosi segítségre volt szüksége, hogy visszahízzon - még mindig dolgozik rajta.


Kate Bosworth: Őt annak idején Orlando Bloom barátnőjeként ismertem meg és megmaradt, hogy egyik szeme kék, másik zöldes - vagy valami ilyesmi. Azt hiszem, modell és színésznő is - és az idei Oscar-party-s képek között akadt meg a szemem rajta, hogy mennyire durván fest mostanában. Nem tudom, hogy képes megállni azokon a piszkafákon, amik elméletileg a lábai.

Keira Knightley: mindig is sovány volt, és talán magához képest kicsit jóllakottabban festett az Anna Karenina promóciós turnéján, mint mondjuk a Karib tenger kalózai premierjén, abban az aranyhatású kivágott cuccban.

Renné Zellweger: Mindenki Briget Jones-a sosem lesz az az anorexiás, zörgő csontú nő, viszont a korábbiakhoz mérve az idei Oscar-gálán eléggé soványan jelent meg. Mondjuk ez a feszülő ruha nem bizonyult a legelőnyösebb választásnak, de akkor is vékonyabb a megszokottnál. :)

Jared Leto: A férfiak sem maradhatnak ki a sorból,továbbra sem. Az énekes, színész nemrég sokkolta rajongóit egy ilyesmi képsorozattal (nem ez a legijesztőbb közülük). Nem tudom, mi késztette a fogyásra, de borzasztó...

Christian Bale: A tavalyihoz képest nézett már ki durvábban is, viszont a Fighter-ben is jócskán összeaszalta magát a szerep kedvéért. Azóta minden rendben vele. :)

Natalie Portman: A Fekete hattyú balett-táncos szerepéért fogyott le, annyira, hogy a bordái is kilátszottak  azóta jól van.

Nicole Kidman: Ő mindig sovány, még terhesen is annak nézett ki. :) Ez az idei Golden Globe-on készült róla, ez a fekete ruha túlságosan slankítja.

Robert Pattinson: A tinilányok álma sem arról híres, hogy bármiféle túlsúlya lenne. Aki látta valóságban, érdekes módon mindig megemlíti, hogy milyen sovány élőben. Nézzétek meg a lábait! Szerintem nem véletlen, hogy sosem mutatkozik rövid-nadrágban.

Russell Brand: Katy Perry ex-férje még rá is dob egy lapáttal soványságára: az esetek többségében feszülős nacikat vesz fel. Szerintem nem kellene...

Eddie Redmayne: Sovány alkata ellenére legtöbb filmjében félmeztelenül is láthatjuk és olyan érzésünk támad, hogy ezt a gyereket jól meg kellene etetni. :) Nézzétek meg a lábát! Csoda, hogy nem fújja el a szél.

Adrien Brody: Ő is örökké sovány testalkatúként vonult be Hollywoodba, bár az utóbbi időben némi izmot magára szedett.Viszont ebben a pár éve készült torreádoros filmjében nekem kicsit hiteltelen volt ilyen vékonykán. Tudom, a torreádoroknak gyorsnak és fürgének kell lenniük, de szerintem akkor sem az ő testfelépítése a mérvadó.Megint oda lyukadok ki, hogy azok a vékony vádlik... :D


















Demi Moore: Ashton Kutcherrel történt szakítása után fogyott le drasztikusan. Orvosi kezelésre szorult.
Folytatás

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Template by:
Free Blog Templates