2010. május 20., csütörtök

Serbán Attila - Singing in the rain

Még mindig az esőnél tartok. Tulajdonképpen itt Dél-Magyarországon két hét óta nem telt el úgy nap, hogy ne esett volna valamennyi eső. Illetve múlt pénteken sütött ki utoljára a Nap. De a jókedvem még nem mosta el ez a temérdek csapadék és szívderítőnek ajánlanám az alábbi kisvideót:


Lelkes nézője vagyok a Csináljuk a fesztivált szériáknak és mindig akad benne pár favoritom. Ezúttal Serbán Attila és a Singing in the rain-re tudom azt mondani, hogy egyrészt örülnék neki, ha ez a dal nyerné meg a versenyt, másrészt meg is érdemelné. Dallamos, vidám, szuper koreográfiával - énekelni és táncolni is tudni kell, ez az előadóművészet csúcsa a műsor keretein belül.

Amikor megnézem - és ez már számtalanszor megtörtént - kedvem lenne nekem is táncra perdülni az esenyrőmmel - ami ilyen hosszúszárú, bár az idei május vihar kissé megtépázta, és megroggyant egy csöppet. :) Szóval kilőném a szép szürke ernyőmet, kimennék az utcára, ugra-bugrálnék és énekelném: "I'm singing in the rain, just singing in the rain". Ez az örökzöld sláger egy igazi életérzés: aki szereti az esőt, na meg a mókázást, az biztosan megérti.

Serbán Attila rendkívül jól interpretálja Gene Kelly egykori világhírű pillanatait: egyrészt jól áll a jellegzetes hangja és kedves, mosolygós arca a dalhoz, másrészt nincs benne semmilyen ripacsság, teljesen átadja magát a dalnak és élvezet nézni, ahogy ő is élvezi. Amúgy is szeretem az ilyen régivágású, Sinatra-stílusú nagy filmslágereket, amikhez hozzánőtt első előadójuk neve, de Serbán Attila megközelíti, vagy talán utol is éri a Singing in the rain legelső bemutatkozását. Ezért szeretem annyira a fenti videót. Asszem gyorsan megnézem még egyszer és kihasználom a még mindig csöpögő esőt a tökéletes élmény átélésének érdekében. ;)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Template by:
Free Blog Templates