2010. szeptember 4., szombat

Michael Douglas beteg

Talán egyik legelső színészportrém volt a blogban az, amit tavaly júliusban írtam Michael Douglas-ről, nem titkoltam egyik kedvenc színészem. Így kicsit szíven ütött a hír, mikor hallottam, hogy rákos és jelenleg is kemoterápiára jár. Ezzel kapcsolatban a minap találtam egy igen jól sikeredett cikket a Borsban - magam is meglepődtem, hogy ebben a szennylapban ilyet is lehet találni. Szóval, most jöjjön a cikk, alatta pedig a hírhez kapcsolódó videó (azért elég megdöbbentő milyen jó kedéllyel beszélt betegségéről, a legvégén az az ölelés pedig imádnivaló :))

Douglas: legyőzöm a rákot!
2010.09.02. 11:00
Először nyilatkozott torokrákjáról Michael Douglas, aki biztos benne, hogy legyőzi a betegséget. A színészt David Letterman bírta szóra.

A hatvanöt éves hírességnél néhány hete diagnosztizálták a rosszindulatú daganatot, azóta kemoterápián és sugárkezeléseken vesz részt. Legmélyebb érzéseiről is vallott a nagyközönség előtt.

– Torokrákom van, három hete derült ki. Ez a daganattípus az alkoholtól és a dohányzástól alakulhat ki. Bevallom, én is cigiztem, és sokat ittam – mondta az Elemi ösztön sztárja. – Hullámokban tör rám a fájdalom, és olyankor rendesen ki vagyok ütve – mesélte Douglas, aki legjobban attól retteg, hogy továbbterjed-e szervezetében a tumor. – Mindenesetre bizakodom. Úgy néz ki, nyolcvan százalék esélyem van a túlélésre. Tudom, hogy nyerni fogok ellene.

Persze egy igazi világsztár, mint az egykor szexelvonóra is küldött Douglas még a legnehezebb pillanatokban is ügyel arra, hogy külseje kifogástalan legyen.
– Mindig vigyáztam arra, hogy nézek ki. Apám azt mondta, figyeljek magamra, mert sohasem tudhatom, mikor leszek rákos, azaz egyszer rosszul nézek majd ki – mesélte apró mosollyal a szája sarkában a híresség, majd hozzátette: a nyár elején torokfájással fordult orvoshoz, de akkor nem találtak nála semmi rendelleneset.

Az interjú végén Letterman megkérdezte, van-e valami, amiben segíthet vendégének, Michael mindössze annyit mondott: – Ahh, gyere, ölelj meg!


1 megjegyzés:

Ildy írta...

Igen, én is ledöbbentem, amikor meghallottam. Az nem jó, hogy rosszindulatú. Azért remélem, felgyógyul!

Megjegyzés küldése

Template by:
Free Blog Templates