2010. augusztus 29., vasárnap

X-Faktor elstartolt

Már a kezdetektől figyelemmel kísérem az X-faktor útját, egészen onnantól olvasom a műsorral kapcsolatban a legfrissebb híreket, amikor a Csillag születik döntőjében bejelentették, hogy Magyarországon is indulni fog a külföldön nagy népszerűségnek örvendő tehetségkutató. Viszont, amikor kialakult a zsűri és bejelentették a műsorvezetőket, már annyira nem vonzott a dolog, inkább a megszokott Megasztár mellett döntöttem. Viszont valami még mindig motoszkált bennem és az aktuális Megasztár után RTL-Mostról visszanéztem az első X-Faktor adást. Annak ellenére, hogy biztosan a TV2 tehetségkutatóját fogom élő adásban figyelemmel követni, valószínűsítem, hogy nem élőben az X-Faktorokat is megtekintem.

Magam is meglepődtem, hogy mennyire színvonalas az egész műsor, a díszletek milyen jól mutatnak - bár az nem tetszik, amikor mutogatják, hogyan lökdösik ki a színpadra a versenyzőket. A zsűri is jobb lett mint számítottam, bár elég durván be tudnak szólni a jelentkezőknek - azért szerintem a Megasztárosok még Fridivel együtt is emberségesebben nyilvánítanak véleményt, mint Nagy Feró vagy Keresztes Ildikó, Geszti Péter grimaszairól és hadonászásairól nem is beszélve.

Viszont, lehet, hogy csak a jó vágásnak köszönhető, de ebben az egy X-Faktor adásban több tehetséget láttam, mint 2 hétnyi Megasztárban. Legjobban Muri Enikőtől esett le az állam, aki Kelly Clarkson Because of you-jával aratott osztatlan sikert. Eredendően is lúdbőrös leszek ettől a számtól és ez az előadás bizony megközelítette az eredetit. Először kicsit megmosolyogtam, mikor mondja a csajszi, hogy "szeretném ha az emberek sírnának a dalaimon" hogy bizony én is sok mindent szeretnék - aztán mire a dal végére ért, bizony legördült egy könnycsepp az arcomon. Szóval, csak így tovább, érdemes megnézni ezt a produkciót, igen ígéretes kezdetnek tűnik!

2 megjegyzés:

heartcorex írta...

Szerelem ez az Enikő....

Névtelen írta...

A versenyzőket nem lökdöste a színpad melletti bácsi. Aranyos volt, tündéri, viccelődött, bátorította a versenyzőket és nyugtatgatta. Adott egy kis lendületet meg pár tanácsot.

Megjegyzés küldése

Template by:
Free Blog Templates