2010. augusztus 31., kedd

James McAvoy az új X-Menben

Úgy tűnik nem kell szomorkodnom, hogy Hugh Jackman nélkül már nem is lesz igazi az X-Men széria, ugyanis a legfrissebb hírek szerint a Magneto és Charles professzor fiatalkorát bemutató legújabb epizód egyik főszerepére (X-prof) leszerződtették James McAvoyt, egyik kedvenc színészemet. :) Őt többek között a Vágy és vezeklésből, Jane Austen magánéletéből, Wantedből, Az utolsó skót királyból vagy az első Narniából lehet ismerni - akinek nem csengene ismerősen a csodaszép kék szemekkel megáldott színész neve. Jöjjenek a részletek!


A történet a 60-as években, Kennedy elnöksége alatt játszódik, amikor két fiatalember – egy angol arisztokrata és egy a koncentrációs tábort túlélt zsidó menekült – találkozik, és összebarátkozik: belőlük lesz később a két főellenség, Xavier professzor és Magneto. A jövő júniusban mozikba kerülő film azt meséli el, hogy Charles Xavier - a későbbi Professor X - és Erik Lensherr - a későbbi Magneto - fiatalemberként hogyan ismerkedett össze és hogyan fedezték fel különleges képességeiket. A First Class-ban Xavier és Lensherr együtt dolgoznak más mutánsokkal, hogy elhárítsanak egy hatalmas, az egész világot érintő fenyegetést, de közben olyan konfliktusuk támad, ami örök ellenségekké teszi őket. A történet a 60-as években fog játszódni és John Fitzgerald Kennedy is fel fog tűnni benne.


James McAvoy formálja meg a profot, aki ekkor még minden gond nélkül járt-kélt (a harmadik X-Men film elején is a két lábán sétálgatott), de be fogják mutatni, hogy miképp sérült meg úgy, hogy végül tolószékbe kényszerült. Oh és Xaviernek lesz haja is. Néhány karakter, akiket még biztosan látni fogunk a First Classban: Darwin, Mistique, Bestia, Azazel, Vészmadár és a női Angyal. A film rendezője Matthew Vaughn lesz, akihez többek között a Torta és a Csillagpor is fűződik.

A produkcióban közreműködők mind azt nyilatkozták az utóbbi hetekben, hogy ez az X-Men nem a korábbiak kamaszváltozata lesz; bár azokat a szerepeket, amelyeket eddig olyan színésznagyságok alakítottak, mint Ian McKellen és Patrick Stewart, most a fiatal angol film fenegyerekei, Michael Fassbender és James McAvoy formálják meg, az alkotók bíznak benne, hogy a jóval később játszódó korábbi részek méltó folytatását hozzák tető alá. A rendező elképesztő speciális effektusokat ígér, de azt is nyilatkozta, hogy ahol elkerülhető a számítógépes technika, ott el is fogja kerülni, és csak azt fogják utólag digitálisan a filmbe illeszteni, amit muszáj. Egy sötétebb és komolyabb hangulat várható, mint az eddigi X-Men kalandokban.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hiya! I just want to give a huge thumbs up for the great data you
might have right here on this post. I will be coming again to your
blog for extra soon.

My blog :: don't cast your pearls before swine

Megjegyzés küldése

Template by:
Free Blog Templates