2009. július 16., csütörtök

Jelenetek egy házasságból

Nagyon vártam ezt a napot. Kíváncsi voltam Rékasi Károlyra élőben, meg talán kedves feleségére, Détár Enikőre is. Teljesen fel voltunk dobódva mikor megérkeztünk a Madách Színházba. Nagyon tetszett a második emeletre felvezető út a színház minden zeg-zugán keresztül, amíg elértünk a stúdióig. Szerencsések voltunk, mivel szuper helyen ülhettünk. A színpad, ami tulajdonképpen egy szintben van a nézőtérrel egy karnyújtásnyira volt tőlem.

Elkezdődött a darab. Hát. Ilyen unalmasat még nem láttam, pedig voltam egy párszor színházban. Barátnőm már szünetben haza akart menni, de rábeszéltem, hogy ha már megvettük a jegyet, maradjunk a végéig. Tulajdonképpen azzal volt a gond szerintem, hogy egyszerűen túl fiatal és párkapcsolatokban főleg házasságban tapasztalatlanok voltunk, ezért nem értettük meg.

Egy mondatban: a történet egy házasság felbomlásáról szól. A darab nagyon igénytelenül volt kivitelezve és az külön ciki, hogy jelenetváltáskor a bútorokat a két főszereplő pakolta arrébb. Rékasi az egyik jelenetben megfázottat játszott és pont rám köhögött. Nos, alig bírtam visszatartani a röhögést. Tudom, mennyire bunkóság meg minden és nem is értem miért voltam ennyire faragatlan, de nem tudtam már mit csinálni. Az sem tudott már felvillanyozni, hogy az orrom előtt vetkőzött alsógatyára. Nos ez egy olyan darab, amit házasembereknek ajánlok. Nekik talán tetszeni fog és leköti őket.

1 megjegyzés:

KisAnna írta...

Hát ezt most olvastam a Nő másik arca kapcsán. Ez nagyon vicces, mit össze nem lehet szenvedni egy előadás alatt :D

Megjegyzés küldése

Template by:
Free Blog Templates