2009. augusztus 22., szombat

Ők is tudnak cikik lenni - Top 5

Mostanában mintha kicsit arculatot váltott volna a blog és ez a sorban már a harmadik cikk, ami nem kritikát, hanem inkább poénosabb dolgokat foglal magába. Mivel a humor is fontos kifejező eszköz, ezért jöjjön egy újabb vicces, képes összeállítás ismert (ám egyúttal igen nagyra becsült) musical színészekről. A téma: ők is tudnak cikik lenni :D

5. helyezett – Szabó P. Szilveszter és a rajongói képek
Nos ez egy külön téma, hiszen aki látta már bármilyen darab végén a tapsrendnél Szabó P. művészurat, tudhatja nagyon jól, hogy ő az, aki fapofával csinálja végig a ki- és bevonulásokat. Úgy tűnik, hogy a művészbejárón kimenet is ezt folytatja, mivel összegyűjtöttem pár neten fellelhető rajongók és a rajongás tárgya művészfotót (csak a művészek arcára összpontosítva).

Van, aki ennyire kedves a rajongókkal, mint Bálint Ádám:

Van, aki így örül nekik, mint Mészáros Árpád Zsolt:

És van egy Szabó P. Szilveszter :D


4. helyezett - Az Operettszínház szerelmes párja
Hallottunk már ugye legendás színészbarátságokról, sőt olyanokról is, amikből kicsit több lett . Íme néhány fotó, mely bizonyítja Dolhai Attila és Mészáros Árpád Zsolt túl a barátságon kapcsolatát :D A képek elrendezése, akár Egy szerelem története is lehetne:

Amikor mindketten Mozartot kezdtek játszani, akkor fogták meg először egymás kezét nyilvánosan. Nézzétek csak Attila arcán azt a szeretetteljes mosolyt! Nyilván nem sokáig váratott magára a "Szeretlek!" szó elhangzása.



Fiatalság, bolondság! Itt már nem is tagadják szerelmüket. "Boldog születésnapot, drágám!"-suttogja Árpi imádott párja fülébe.

Két összeillő ember! Ki tudja, lehet hogy Attila kezében a pezsgős pohár már az eljegyzés ünneplésére szolgál?



Hoppá! Attila kibukott, amiért Árpi a transzvesztita showra készült. Így lett vége ennek a fergeteges szerelemnek.


3. helyezett - Az alkoholista Homonnay Zsolt
Nyilván a színészek is emberek és társadalmi problémák akár őket is emészthetik, mint az alkoholizmus.

Nézzétek csak azt a szerelmetes tekintetet, amivel drága Zsoltunk a pezsgős poharat lesi! (gyengébbek kedvéért: balra:))


Itt már meg is kóstolták. Szilveszternek kevésbé jött be, de Zsolt még ízlelgeti. A képet elnézve Zsoltunknak az járhat a fejében: "Ciki lenne elkérni tőle a maradékot? Neki úgy sem ízlik"


Életkép Az Operaház Fantomja premierjéről. "Édesem, támogass hazáig! Te vezetsz"-mondta feleségének. Reméljük Lilla még nem ivott...


Még egy premier fotó. Láthatóan Zsoltunk már azt sem tudja hol van, a copfos Miller Zoli kénytelen szabadkozni kollégája állapota miatt.


2. helyezett - Miller Zoli és az izzadtság folt
Nyilván a színészek is izzadnak a nyári melegben, egy forró estén a színházban vagy ha túlhajtják magukat, esetleg izgulnak. Én azon a véleményen vagyok, ha izzad az ember a színpadon, akkor vagy úgy izzadjon mint a ló, haja ruhája, mindene csöpögjön,(mert az akár még szexi is lehet.) Vagy rejtse el. Miller Zolinak ajánlanám az Axe-ot, reklám alapján tuti még jobban bomlanának utána a csajok, mert ez a folt nagyon nem jön be :D Ki örülne, ha így akarná átölelni???



1. helyezett - Mészáros Árpi a fehér gatyájával
Sajnálom szegény Árpit! Biztosan valami ügyes túl forrón mosott, ezért összement a kedvenc nadrágja. Vagy ő evett túl sok pacal pörköltet és ezért fér bele nehezebben? Mindenesetre gratulálni tudok neki, hogy beleerőltette magát ebbe a láthatóan nem túl kényelmes gatyóba. És remélem nem hajolgatott vagy ült benne, mert az nem egy életbiztosítás a gatyára nézve. :D Reccs!

31 megjegyzés:

Névtelen írta...

Azt hiszem hogy az a fehér gatya el is szakadt. Ha jól emlékszem mesélt ilyesmit az Árpi, hogy amikor felugrott a Hair-nél az asztalra... :D ( nekem a egyébként a Dolhai-Mázs szerelmáspár tetszett a legjobban, Mázs úgyis sokat poénkodik ezzel a "úgy csinálok MINTHA de nem vagyok meleg" témával :D )

www.www írta...

ez jó... :)

Névtelen írta...

Biztos elvesztettem a humorérzékem, de nem találom viccesnek.

Névtelen írta...

Egyetértek, én sem tudtam nevetni rajta...

Bernadette írta...

Előfordul, hogy nem mindenki értékeli a humoromat, ehhez már régóta hozzászoktam. Mindenesetre én jól szórakoztam, amíg a bejegyzést írtam és örülök, hogy azért másoknak is szereztem pár vidám pillanatot:D

Névtelen írta...

Ez most nem igazán jött be!
A képet nagyon szívesen!

KissAnna írta...

Nekem van egy olyan érzésem, hogy a Szilveszter rajongók ezt nem komálják, mert kivágtad őket a képről :D Meg névtelenül tényleg könnyű fikázni.

Amúgy meg akinek ez nem tetszik annak tényleg nincs humorézéke! Kissé pihent, de nagyon szórakoztató iromány, máskor is nyugodtan csinálj ilyet, én vevő vagyok rá:))

Névtelen írta...

Az egyik említett művész, aki itt olvasott magáról, nem ezt mondta.

Agnetha írta...

Sztem ez kamu, nem hinném, hogy hajnali fél egykor Mázs, Zsolti, Dolhai vagy bármelyik magáról olvasgatna jobb időtöltés híján.
Nekem bejött, bárki bármit is mond

Névtelen írta...

hát én sem tudtam nevetni rajta

Névtelen írta...

Furcsa dolog azzal viccelődni, hogy valaki buzi, vagy alkesz. És ha ezt a kedvenceiről írja az illető, mig írhat a nem feltétlen kedvencekről?

Bernadette írta...

Az utolsó kérdésre válaszolva, leginkább semmit :D Mert ha nem kedvelem az illetőt, minek pazaroljam rá az időmet? Azt mindig is könnyebb piszkálgatni, akit jobban ismer az ember. És ez nem feltétlenül rossz, mivel egyrészt kikötöttem már a legelején, hogy ez poén, másrészt nem vagyok az az elfogulatlan rajongó, aki tökéletesnek hiszi őket.

Amúgy meg nem igazán akarok magyarázkodni, de feltennék pár kérdést a kötözködőknek:

1. Te sosem viseltél nem túl praktikus ruhát?
2. Sosem lett izzadságfoltos a pólód?
3. Nem szállt néha fejedbe a pezsgő?
4. Nem készültek rólad félreértelmezhető képek?
5. Mindig tökéletesen festesz a fényképeken?

Mert ez erről szól, egy kicsit kisarkítva, akit meg ezzel megbántottam, azt tudom sajnálni :D
Ja és igen, köszönöm a képet! :)

Névtelen írta...

Nekem nagyon tetszik...főleg a Dolhai-Mázs szerelmes pár:):):)

Atomach írta...

Én megvallom őszintén, nem ismerem ezeket a fazonokat, de a képek alapján nagyon humorosnak találtam ezt az összeállítást, jókat mosolyogtam rajta.
Figyelj, ha az egyik művész uraság megsértődik rajta, akkor nyilván rátapintottál a lényegre ;)

Névtelen írta...

Ha legközelebb is igényt tartasz a képeimre, kérd el légyszíves. Így fer! Ahonnan leszedted, ott írni is lehet. Látom, Te is szereted Zolit, és nem szeretnék ebből bonyodalmat!

Ami a hozzászólásodat illeti, voltak már jobbak is kár volt ezért a blogért. Maradj inkább meg az eredeti arculatnál.

Névtelen írta...

Én imádom ezeket a művészeket, akikről itt képek kerültek fel. Sőt Szilvesztert a legjobban, mégsem érzem bántónak a dolgot. Szerintem jópofa. Kedves rajongók nem kell mindent halálosan komolyan venni! Én biztos vagyok benne, hogy ők is megmosolyognák ezt.

Névtelen írta...

szerintem poén! nekem a Szilveszteres tetszett legjobban. Amúgy meg sztem egyik sem sértő, mert látszik, hogy nem az volt a cél, és itt nem a valóságról van szó, hanem a poénos, vagy félresikerült képekről... szerintem ez elég egyértelmű... azt tuti, hogy ha látnák Zsolt, Szilveszter és Árpi bizttosan röhögnének ;) meg Lilla :))és sztem Zoli is, de Róla nem tudok nyilatkozni (na, nem mintha a többieket úgy ismerném :))

Névtelen írta...

Szerintem ez nem poén és nem vicc. Poénkodni és viccelődni ismerősökkel szoktak, vagy nagy művészek estleg másokkal. Nem hiszem, hogy ebbe a kategóriába tartozol, mármint nagy művész, mert akkor a förmedvényed nem itt jelenne meg és nem név nélkül, másik megjegyzésem, amit itt össze irkáltál tulmegy a jóizlés határán, mivel nem éppen tiniket kritizáltál hanem több estben családos embereket, akiknek gyermekei is olvashatják ezt a művet. Tehát mielőtt irsz gondolkodj. Szivesen irnám a nevemet is, de Te név nélkül kritizálsz, igy én is igy teszek

Névtelen írta...

Nem név nélkül irkál...
Amúgy nekem Árpi a kedvencem...nagyon szeretem,és ő többször is benne volt ebben a TOP-listában...és én is viccesnek tartottam...amúgy kérdezzétek meg a művészektől,hogy nekik tetszik-e...tuti azt mondják,hogy tetszik nekik...ha megsértődnek rajta,akkor ebben az összeállytásban van vmi igazság...

Névtelen írta...

Az intelligens embernek van humorérzéke, és önkritikát gyakorolva tud nevetni a saját bénázásán. Erről ennyit...

Névtelen írta...

Szerintem is jó poén, ugyan már ezen ki ne mosolyogna egy jót. A Szilveszteres a legjobb, a többivel kicsit vigyázni kell, hogy a poén ne legyen sértő! :-)

Wendla írta...

Na én megkérdeztem az egyiküket, akit személyesen is ismerek és egyáltalán nem nevetett, hanem eldurrant a feje, hogy unatkozó kamaszkislányok ahelyett hogy könyvet olvasnának az állítólagos kedvenceiken szórakoznak. Volt még egy két jelző, nem részletezném. Hogy melyikük volt az tökmindegy.

KissAnna írta...

Hát ez már több mint gáz, ami itt megy mióta legutóbb itt jártam XD Emberek, hol hagytátok a humorérzéketeket?

Kedves Wendla! Ez elég átlátszó, mármint hogy kitől származik az üzenet, ha a neved összefüggésbe hozom a Tavaszébredéssel, és azzal a művész úrral, aki abban játszott. Mert csak egy ilyen van a fentiek között...

Ha azt írom, hogy én is megkérdeztem az egyik művészt, akinek a nevét nem akarom elárulni, hogy sírva röhögött, elhiszitek? És dádá a rossz tinilányoknak akik ilyeneket irogatnak ahelyett hogy könyvet olvasnának, mert csak díszként van a blogban könyvkritika, 2féle Virginia Woolf cikk, Poe meg Thomas Mann portré XD

Névtelen írta...

kommentárjaid nem sértőek, de nem is humorosak!
további kellemes próbálkozást!

Névtelen írta...

Döbbenet! A Top 5-ben egy kivételével a többiek a kedvenceim. Ahogy a képeket nézegetem, az összes közül egy valakinek tényleg problémái lehetnek, az pedig nem az izzadás. Az pl.hogy Szilvi komorabb, mert ő ilyen típus, miért zavaró? Ő ilyen, így kell elfogadni. Ádám műmosolya nem biztos, hogy szimpatikusabb kellene, hogy legyen. Az meg, hogy Attila és MÁZS nagyon jó barátok is, és a fotó kedvéért megölelik egymást, miért baj? Ugyanolyan emberek, mint mi vagyunk. És ameddig a tőlük megszokott színvonalat tudják nekünk nyújtani, addig engem nem érdekel, hogy ki hogy néz, örül vagy nem, ölel vagy nem, mit iszik vagy nem iszik, feszül vagy nem. Én így szeretem őket! :)

Névtelen írta...

Nekem nagyon tetszettek!!
Akinek nem tetszettek az ugyan olyan fapofa lehet mint Szilveszter a képeken!!És azok a képek nagyon jók!!Nekem is van vele közös képem és MOSOLYOG!!!XD De csak kicsit!!!
Ha valaki nem tudja ezeket értékelni furcsa humor érzéke lehet...de mindegy!
Ja mellesleg nem hiszem hogy ezek közül valamelyik színész ilyenn oldalak nézegetnének mert magsról tesznek rájuk...

Névtelen írta...

Jajja én is írhanám hogy megmutattam valamelyiknek de úgysem hinnétek el!!!Akkor az aki írta hogy megmutatta valamelyiknek bizonyítsa be!!

Névtelen írta...

Elgondolkodtam, hogy vmelyik fenti művész ilyen helyre üzenget a kamaszlányoknak, akik állítólag csúnya dolgokat írnak róla, a fórumra meg bezzeg sosem ahol ömlengenek róla. Hogy is van ez? XD

Amúgy meg én ábrándulnék ki a legjobban belőlük, ha ilyen bejegyzés foglalkoztatná őket valamelyest. Egytől egyig annál értelmesebbnek tűnnek, minthogy magukról olvasgassanak és arra reagáljanak, ami nem tetszik. Sztem már vannak akkora emberek, hogy rég túlléptek ezen :) Amúgy meg legalább foglalkoznak velük a színházon kívül is ingyen és bérmentve :D

Névtelen írta...

bocs de ahogy igy olvastam nekem ez nem jott be
szerintem ez nagyon szar lett mar megbocsass
nincs jobb dolgod csak ezt irni? szanalmas..
zolit megkezdezem hogy tetszik e neki a kep szted rohogni fog hogy egy kiscsaj ezzel foglalkozik es ilyen kepeket terjeszt rola? hat kotve hiszem..
es sztem hagyd abba ezt az irogatast semmi ertelme...

Agnetha írta...

Ez azért egy kicsit durva hozzászólás volt kedves legutóbbi "Névtelen"! Számomra van értelme az irogatásnak ebbe a blogba, mert csomó hasznos és ismeretterjesztő dolog is van itt, gondolom te is észrevetted volna ha az ócsároláson kívül szétnéznél! Bár lehet, hogy túl magas a te értelmi képességeidnek, ha ezen sem tudsz egy jóízűt nevetni, mert ez a bejegyezés csak egy poén, senki sem gondolta komolyan, még a szerző is leírta már az elején...

Unknown írta...

Nagyon jók voltak én nagyokat röhögtem rajta! A Dolahi-Mázs páros szerintem a legjobb, cukik együtt!❤️😁

Megjegyzés küldése

Template by:
Free Blog Templates