2010. június 26., szombat

MTV Movie Awards és Twilight

Hol is kezdjem el?? Ugyanis van egy pár hírem az MTV Movie Awards-szal és az Alkonyattal kapcsolatban, amit össze kívánnék gyúrni egy postba. Szóval, talán elsőként még a díjátadó promójával kezdeném, amelyben Les Grossman és Robert Pattinson érintett. :)




A fenti videóhoz kapcsolódóan jöjjön a Velvetről egy hír:

Tom Cruise megtiltotta Robert Pattinsonnak a hajmosást

A két színész az MTV Movie Awards számára készített egy promo videót, írja a Daily Mail. Tom Cruise a Trópusi viharban alakított producernek öltözött be, és Les Grossmanként megtiltotta a színésznek, hogy megmossa a haját. „A zsíros hajad tett sztárrá. A zsíros hajad küldte el a kövér kölykömet négyszer az Űrtáborba” - magyarázta Grossmanként Cruise, majd kijelentette: „egyetlen hajmosás, és Robert Pattinson lehúzhatja a kibaszott karrierjét a vécén”. Azt nem is akarjuk tudni, mit mondott volna, amikor meglátta a színészt, aki nemrég levágatta a védjegyének számító hajtincseit.


Hát igen, rendkívül viccesnak tartottam e jelenetet és jókat derültem rajta. :) És igen, éppen az a legpoénosabb, hogy Rob pár hete levágatta a haját - de arról már nem szól a fáma, hogy megmosta-e. :P Szóval ezek után meg kifejezetten vicces az alábbi képsor, ahol már a jelmez-nélküli Tom Cruise gratulál a Twilight-csapatnak - mindjárt jön a következő hír is, hogy mire fel. :)




Sandra Bullockot és az Alkonyatot ünnepelték az MTV mozis díjátadóján


Állva ünnepelte a közönség Sandra Bullockot az MTV Movie Awards díjátadó ceremóniáján, amelyen a tavalyihoz hasonlóan megint az Alkonyat-széria aktuális filmje gyűjtötte be a legtöbb trófeát.


Az Alkonyat - Újhold című, kamaszoknak szánt vámpírrománc nem csak a legjobb film díját zsebelte be, főszereplői, Kristen Stewart és Robert Pattinson a legjobb női és legjobb férfi színész díját is megkapták, övék lett a legjobb csók díja, és Pattinson elnyerte a globális szupersztárnak járó elismerést is.


A zenetévé közönségszavazás alapján odaítélt mozis elismeréseit vasárnap adták át Los Angelesben. A csillogó fekete ruhában színpadra lépő Bullock hatalmas tapsot kapott, amikor átvette a Generation Award elnevezésű díjat. A 45 esztendős színésznő, aki idén Oscar-díjat is kapott A szív bajnokai című filmjéért, először jelent meg egyenes közvetítésben egy nyilvános műsorban, amióta kiderült, hogy férje megcsalta, és útjaik szétváltak.

Az egyenes beszédet kedvelő sztár az alkalmat felhasználva cáfolta a róla terjesztett pletykákat, és kijelentette, hogy nem adja fel karrierjét, és esze ágában sincs elbujdosni. "Akármit láttak, hallottak vagy olvastak az utóbbi időben, szeretem, amit csinálok, és nem megyek sehova" - szögezte le Bullock, akinek Bradley Cooper, Betty White és - meglepetésre - Scarlett Johannson adta át a generáció kiválóságának járó díjat. Eredetileg Ryan Reynolds, Johannson férje kapta ezt a feladatot, mivel együtt játszott Bullockkal a Nászajánlat című filmben, de a "beugró" így akarta kifejezni együttérzését kolléganőjével.
Az MTV mozis gálán Anna Kendrick az Egek urában nyújtott játékával érdemelte ki a legátütőbb alakítás díját, Zach Galifianakis a Másnaposokért kapta meg a legjobb vígjátéki alakításért járó elismerést, Tom Feltont pedig a Harry Potter és a félvér herceg című filmért jutalmazták a "legjobb gonosz" díjával.
A díjátadók között szerepelt Tom Cruise is, aki Trópusi viharbeli szerepét hozva, Les Grossmannak öltözve fergeteges tánccal szórakoztatta a közönséget Jennifer Lopezzel együtt.


És itt még nincs vége a díjátadós anyagnak, ugyanis megnézhetitek az imént említett táncot :)



Mindemellett pedig tökéletesnek látom a helyet és az alkalmat annak megemlítésére, hogy június 30-tól a mozikban a Twilight-saga 3. filmje, az Eclipse - Napfogyatkozás. Személy szerint én nem fogok azonnal rohanni, mivel olvastam a könyvet és nem ülök tűkön, hogy mi lesz a folytatásban - de mindenképpen még júliusban megnézem.


Kígyózó sorok várják az Alkonyat harmadik részének bemutatóját


Megkezdődött a visszaszámlálás az Alkonyat című film harmadik, Napfogyatkozás című részének bemutatója előtt: a rajongók már most hosszú sorokban várakoznak a helyi idő szerint csütörtök esti premier helyszíne előtt Los Angelesben.


A Los Angeles-i Nokia Theatre bejáratánál rajongók százai táboroztak le: egyesek már vasárnap befészkelték magukat sátrakkal, összecsukható székekkel és napernyőkkel. A szervezők ezernyi belépőjegyet osztanak majd ki a legvágyottabb helyekre, vagyis a vörös szőnyeg mellé. Itt vonulnak fel a vámpírfilm sztárjai: Robert Pattinson, Taylor Lautner és Kristen Stewart is.


Stephanie Meyer amerikai szerző történetében a vámpír Edward és ellenfele, Jacob, a farkasember küzdenek a szép diáklány, Bella kegyeiért. A vámpír-saga negyedik, Hajnalhasadás című kötetének megfilmesítését két részben tervezik. A forgatási munkálatokat már ősszel megkezdik, a tervek szerint 2011 novemberében mutatják be az első részt az amerikai mozikban. A második részre 2012-ig kell várniuk a rajongóknak. A Napfogyatkozást június 30-án mutatják be a magyar mozikban. (MTI-hír)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Template by:
Free Blog Templates