2009. december 23., szerda

Amikor nem számítottak fotózásra

Szerintem mindenki életében történt már olyan eset, hogy éppen olyan pillanatban készült róla fénykép, amikor nem a legalkalmasabb volt. Gondolok itt ilyenekre, hogy vakarózás, grimasz, unalom stb. stb. Nos, összegyűjtöttem egy csokorravalót Hollywood nagy sztárjai rossz pillanatában lekapott fotóiból.

1. Orli és a kutyus

Mindenek előtt leszögezném, hogy én is állatbarát vagyok, sőt csak egy kategóriával nagyobb kutyám van, egy palotapincsi. De! Most komolyan, Orlando Bloom nem tűnik viccesnek a hóna alatt egy ilyen csöppséggel? :) Egy szívtipróhoz valahogy nem ilyen minikutya dukál, ezt a típus inkább a plázacicák szokták hasonló pozícióban "viselni" mint valami ékszert. De Orli tudja, én adok neki egy piros pontot az állatszeretetért legalább is :)

2. Amikor unják a banánt

Engem úgy neveltek, hogy tegyem a szám elé a kezem, ha ásítok. Nos, látom, hogy Hugh Grant és Paris Hilton is részesült efféle nevelésben, ezért egy rossz szavam nem lehet. De azért nem mindegy, hogy ilyen "alibi udvariasságból szám elé teszem a kezem"-mozdulatról van szó, vagy komolyan gondolja az illető, hogy nem biztos, hogy más is örül neki, ha lelátni a mandulájáig.

3. Viszket az orrom

Elég ciki, mikor az emberre társaságban tör rá a viszketés, főleg olyan helyen, amit nem lehet csak úgy feltűnés nélkül elvégezni. Hát nem tudom, nekem nincs akkora orrom mint Tom Cruise-nak és nem tudom, hogy a nagyobb orr jobban viszket-e mint a kisebb. Viszont abban biztos vagyok, hogy ennyire tuti nem lehetett vészes a helyzet, hogy még ilyen grimasz is becsusszanjon mellé, itt más is lehetett a háttérben :)

4. Valami van az orromban

Igen, én ilyenkor szoktam elővenni egy zsepit. Lehet, hogy Jake Gyllenhaalnak egyik kezében a telefonnal nehéz feladat lett volna egy zsebkendőt előkotorni a farzsebéből. Vagy a pasikat ismerve az is megeshetett, hogy nem vitt magával pézsét. Mindenesetre remélem, hogy miután letette a mobil, gyorsan előkerített valamiféle puha papírt és nem a szájába dugta az ujját. Fujjj, ez tényleg gusztustalan volt :))

5. Valami viszket a gatyában

Elnézést, a kép láttán én talán jobban zavarban vagyok, mint Daniel Craig. Mit lehet ehhez még hozzátenni? Talán annyit, hogy nagyon ügyesen próbálta elterelni a figyelmet, hiszen másmerre nézett, mint amerre a keze járt. És talán csak egy pillanatig tartott az egész jelenet.

6. Valami van a gatyában

Nos, ez annyiban tér el az előző képtől, hogy nyilván tovább tarthatott egy pillanatnál. De most tényleg, mi lehetett a gond szegény Hugh Jackman izéje táján? Erről eszembe jutott, hogy már velem is megesett mozi közben, hogy a kelleténél mohóbban ettem a pattogatottkukoricát és a melltartómban landolt egy része, de a sötétben azért kevésbé feltűnő volt a nagyobb darabokat kivenni, a kisebbeket meg ráért fürdés előtt otthon. :) Szóval elképzelni nem tudom, mi lehetett kedvenc ausztrálom gatyájában.

7. Az a fránya slicc

Ez a helyzet a rémálmaim netovábbja, mindig kínosan ügyelek rá, hogy ne történjen meg. Természetesen ez azzal is jár, hogy akaratlanul is észreveszem, ha másnak lecsúszott a slicce és már majdnem én jövök zavarba. Szegény Brad Pitt-et is sajnálom, de hát végtére is az ő baja, hogy fotózás előtt erre nem tudott odafigyelni, vagy hogy olyan bóvli farmert vett magának, amivel ez észrevétlenül megtörténhet. Nos, nem tudom mikor vette észre ezt, ha egyáltalán észrevette-e, de ez tényleg nagyon kínos...

1 megjegyzés:

KisAnna írta...

Ezek a képek eszméletlenek :D Felvidítottad a napom, tenksz :D :D

Megjegyzés küldése

Template by:
Free Blog Templates