2010. április 18., vasárnap

Hugh Jackman és a sámli

A Velvet-en mindig a legtutibb bulvárhíreket lehet olvasni - nem-igen múlja felül tájékozottságban egyetlen magyar nyelvű bulvároldal sem. Egy még januárban megjelent gyöngyszemnek szeretnék szentelni itt egy bejegyzést. (Az eredeti cikk itt olvasható.) Történetesen Hugh Jackman Rio de Janeiroban tett látogatásáról szól. Több dolog miatt is megfogott eme színvonalas írás: egyrészt szeretem Rio-t, szívesen elmennék oda, másrészt szeretem Hugh Jackmant, szívesen találkoznék vele, harmadrészt hölgy létemre nem tudok szó nélkül elmenni eme strandolós képek mellett, végezetül a legutolsó képnek is van "némi' poénszintje.

Nos, a Velveten a következő szöveget csatolták a képekhez:

"Hugh Jackmanhez sámli kell

Hugh Jackman mindig hálás téma, egyrészt mert mi is bírjuk és önök is szeretik, másrészt mert van olyan kedves, hogy rendszeresen vetkőzik. Egy hónapja sem volt, hogy utoljára strandolt egy jót, a napokban pedig megint ugyanezt tette, csak most Rióban. Családjával és új frizurájával együtt Brazíliában nyaralt az elmúlt egy hétben. Természetesen a paparazzók sem hiányozhattak. Azért ha már odament, a lubickolás után dolgozott is egy kicsit, de csak egy rövid reklámfilm leforgatásáról volt szó. A Lipton Ice Tea új arca lesz Jackman a hírek szerint, és az alábbi (öltönyös!) képen éppen emiatt áll a kamera előtt a hirdetés női főszereplőjével. Akinek sámlira volt szüksége, hogy Jackman szájáig felérjen egy csókért."

Tipikus bulvárcikk, tulajdonképpen a nagy semmiről szól. Hírértéke kb. abban mérhető, hogy Hugh Jackman egy reklámfilmet forgatott Rioban és pihenésre is szakított időt. És a Velvet állítja, hogy családja is a színésszel volt, ámde képi bizonyítékkal nem tudtak szolgálni eme állítás igazolásaképpen. Viszont a strandolós fotók magukért beszélnek, ezek mellé nem volt nehéz összehozni valami szöveget. :) Sőt, az utolsó képhez, amely Jackmant és a sámlin álló hölgyet ábrázolja, még lehetne hozzátenni egy s mást. Nézzük csak más olvasatban eme hírözönt! :)

Hugh Jackman, az ausztrál szívtipró ezúttal Brazíliában hódított. Az adoniszi testű színész Rio-ban merült az óceán hullámai közé - mi több, ezt a paparazzik elől sem takargatta. Úgy tűnik a féléves new yorki tartózkodása közben igencsak kiéhezett a napfényre a szupersztár, aki esténként Daniel Craiggel - minden idők legszexisebb James Bondjával - lépett fel a Broadway-en szeptember és december között. Ám vége az ínységes időknek: megérdemelten csobbant a habokba a hófehér bőrű sztár, aki új frizurával is megörvendeztette magát. Minket már kevésbé - bár a Világ és egyéb katasztrófák stylistja szerint az elszúrt, fejtetőn beletenyerelős Elvis-séró, amellyel az X-Menben vagánykodott, sokkal cikisebb volt ennél a mostani, mondhatni praktikus, kevés törődést igénylő fazonnál. Ha pedig egésznapos strandolásra adja a fejét az ember, miért ne viselhetne kifejezetten gyorsan száradó hajkoronát, nemde? Ebből is látszik, hogy a világ legszexisebb férfijának kikiáltott, mindig fitt színész óceánparti szigetről származik és a vérében van a pancsolás minden fortélya.

Már csak egyetlen kérdés maradt. Az ausztrál úriember miért nem hazájában mártózgatott ilyen bőszen az óceánban? A válasz nem abban rejlik, hogy nem Csendes, hanem Atlanti hullámokra vágyott, hanem munkája akadt. Hugh Jackman személyében köszönthetjük a Lipton Ice Tea legújabb arcát - azt hiszem, hölgyolvasóink alig várják, hogy hazánkba is begyűrűzzön eme reklámlkampány. Elmondhatjuk, hogy a világsztár rendkívüli módon tudja ötvözni a kellemest a hasznossal, ám munkaadóira ez már nem vonatkozik. Ugyanis a castingosok annyira figyelmetlenek voltak, hogy a 188 centiméter nagyságú filmcsillag párjaként egy pöttöm hölgyet választottak. A probléma pedig a közös csókjelenetnél csúcsosodott ki: kénytelenek voltak sámlit bevetni a filmesek, hogy a szívtipró magasságába emelkedjen a brazil szépség. Tanulságként leszűrhetjük, hogy ezúttal a szexis sztár csókja nem volt elegendő, hogy a fellegekbe repítse a gyengébbik nemet - ám valljuk be, szívünk mélyén mi is könnyedén meghoznánk egy ilyen áldozatot, (akarom mondani sámlit) hogy leteszteljük az iménti állítás valóságtartalmát.

1 megjegyzés:

KisAnna írta...

Ausztrália, mint óceánparti sziget? XD Hát ettől teljesen kifeküdtem! LOL :D Az adoniszi testű szívtiprót én is csókoltatom, akár sámliról is :* xxx

Megjegyzés küldése

Template by:
Free Blog Templates